Haberler

Ereğli'de "Marka Kent" Hedefi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2016 yılını yatırım yılı olarak ilan ettiklerini bildirdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2016 yılını yatırım yılı olarak ilan ettiklerini bildirdi.

Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, ilçeyi marka kent yarışında öne çıkartacak projeleri hayata geçirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

"Artık projelerimizin vücut bulacağı bir döneme girdik" diyen Başkan Uysal açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Şehrimiz için en iyi, faydalı ve kaliteli olan, ilçemize yeni bir statü ile kimlik kazandıracak, kültürel hafızasının olduğu, yani gerçek, simgesel ve imgesel olarak inşa edeceğimiz bu süreçte, merkezi yönetim, yerel yönetim, üniversitemiz, STK'larımız ve özel sektör işbirliklerini de güçlendirerek, "Marka şehir" yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz. Ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı öne çıktığı bir zaman dilimindeyiz. Herşeyin en güzeline layık ilçemizi bu yarışta en önde tutmak için ihtiyaç duyulan her kararın altına imzamı atıyor, planlamamızı da ona göre yapıyoruz. Kalıcı eserlerin, büyük projelerin elbette ki bazı sancıları olur. Yatırım yılı olarak ilan ettiğimiz 2016'da bir yandan değişim ve gelişimi sürdüreceğiz bir yandan doğal ve kültürel zenginliklerimizi koruyup, bütünleşeceğiz. Huzuru yakalamış, sinerjisi oluşmuş, güçlü insanları mutlu, yarınlarına inanmış bir Karadeniz Ereğli için gece gündüz çalışıyoruz"

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Uysal Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title