Haberler

Ereğli'de Kültür Gezisi Sürüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri devam ediyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri devam ediyor.

Özellikle kırsal alanda ikamet eden bayanlar için düzenlenen kültür gezisinde Konya'nın tarihi ve turistik yerleri ziyaret edilerek tanıtımı yapılıyor. Her hafta gerçekleşen gezi programında Konya'yı ilk kez gezme fırsatı bulduklarını belirten bayanlar, duydukları memnuniyeti dile getirdi ve böyle bir fırsatı kendilerine tanıdığı için Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür etti.

Kültür gezilerinin önemli bir etkinlik olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bayanlara yönelik düzenlenen kültür gezisi ile ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak, bayanlar arasında birlik ve beraberliği artırmak hedefinde olduklarını söyledi.

Ereğli Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı ile parmakla gösterilen bir Belediye olacağına dikkat çeken Başkan Özgüven, "Bayanlarımıza yönelik böyle bir etkinliği hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birçok bayan hemşerimiz Konya'yı ilk kez böyle geniş yelpazede gezerek bilgi sahibi oluyorlar. Hatta çoğu bayanlar ilk kez Konya'ya gidiyorlar. Böyle bir hizmete öncülük etmenin heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Geziden dönen bayanların düşüncelerinin bizlere olumlu yansıması sosyal belediyecilik anlamında bizleri yeni projeleri hayata geçirmeye itiyor. İnşallah daha güzel projeler üreterek halkımıza sunarız" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title