Haberler

Ereğli'de Köy Yolları Parke Taşlarıyla Döşenecek

Güncelleme:

Konya'nın Ereğli ilçesinde, 29 köye kilitli parke taşı alım ve yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı başkanlığında İl Genel Meclis Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Mehmet Tunç ve Ahmet Öz'ün yanı sıra birliğe üye köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen kilitli parke taşı alım ve yapım işi ihalesi Aladağlı isimli firmaya kaldı. Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, 1.5 milyon TL bedelle ihalesi yapılan 29 köye kilitli parke taşı alım ve yapım işinin 90 günde mal teslimi yapılacağı mal teslimi sonrası ise 120 gün içerisinde işin tamamlanacağını açıkladı.

29 köyün 12'sine taş verileceği ve yapım işinin kendileri tarafından karşılanacağını ifade eden Kaymakam Bağcı, 17 köyün ise hem malzeme alımı hem de yapım işinin yüklenici firma tarafından yapılacağını belirtti.

Kaymakam Bağcı, "Belceağaç, Taşağıl, Sarıca, Gaybi, Yıldızlı, Hacı Memiş, Özgürler, Melicek, Acıpınar, Bulgurluk, Yazlık ve Alhan köylerine taş verilecek ve yapım işlerini kendileri üstlenecekler. Karaburun, Beyören, Acıkuyu, Adabağ, Akhüyük, A. Göndelen, Bahçeli, Çakmak, Kamışlıkuyu, Kuskuncuk, Orhaniye, Kuzukuyusu, Pınarözü, Türkmen, Ulumeşe, Yeniköy, Yukarı Göndelen ve Taşbudak köylerine ise yüklenici firma hem malzeme verecek hemde işçiliğini yapacak. Şimdiden köylerimize hayırlı olsun" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Hasan Bağcı Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title