Haberler

Ereğli'de Kadın Çiftçiler Yarıştı

Konya'da yapılacak "Kadın Çiftçiler Bilgi Yarışması"na Ereğli adına katılacak yarışmacıları belirlemek amacıyla her yıl düzenlenen "Ereğlili Kadın Çiftçiler Yarışıyor" bilgi yarışması yapıldı.

Ereğli Kültür Merkezi'ndeki yarışmaya, Kaymakam Hasan Bağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Say, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özkan Özgüven, Birlik ve Oda Başkanları, Daire Amirleri ve birçok davetli katıldı. Yarışmada Zengen, Belkaya, Aziziye kasabalarının yanı sıra Yazlık köyü, Türkmen köyü, Kuzukuyu köyü ve merkeze bağlı 7 bayan yarışmacı birinci gelebilme için yarıştı. Belkaya ve Merkez yarışmacılarının final sorularına beraberlik ile girdiği yarışmada kazanan Belkaya'dan Fadimana Şanal oldu. Bu sonuçla Belkaya, Konya'da yapılacak yarışmada Ereğli ilçesini temsil etmeye hak kazandı.

Yarışma öncesi bir konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özkan Özgüven, "Bu yarışmanın organizasyonunda bizlerden desteğini esirgemeyen sayın Kaymakamımıza, yarışmacılarımıza takdim edeceğimiz hediyeler için gerekli desteği sağlayan kurum ve kuruluşlara ve buraya gelerek destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kadın çiftçilerimizi daha çok teşvik edebilmek için düzenlediğimiz bu yarışmada galip olacak ekip bizleri önce Konya'da ve başarılı olmaları halinde Türkiye genelinde temsil edecekler. Daha önceki yıllarda Konya'da düzenlenen yarışmalarda birinciliklerimiz olduğu gibi bu konuda da çok sayıda övgü alıyoruz. Umarım bu başarılara bir yenisi buradan birinci çıkacak arkadaşlarımız ekleyecek" dedi

Yarışmanın sonunda dereceye giren yarışmacılara plaketlerini Kaymakam Hasan Bağcı ve eşi verirken, diğer yarışmacılara da çeşitli hediyeler takdim edildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bağcı Belkaya Ereğli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title