Haberler

Ereğli'de "Işık Tutan Sözler" Tanıtıldı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi’nin desteği ile hazırlanan Emekli Öğretmen Besim Süleyman Baş’ın yeni kitabı “Işık Tutan Sözler” protokolün katılımıyla tanıtıldı.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi'nin desteği ile hazırlanan Emekli Öğretmen Besim Süleyman Baş'ın yeni kitabı "Işık Tutan Sözler" protokolün katılımıyla tanıtıldı.

Ereğli Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında Besim Süleyman Baş'a ait olan özlü sözlerin yer aldığı "Işık Tutan Sözler" isimli kitabın baskısı tamamlandı. Bir kültür hizmeti olan kitabın tanıtımı ise Ereğli protokolünün katılımıyla Sümer Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in şehrin vizyonunu değiştiren çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da birçok çalışmanın öncülüğünü yaptığını ifade eden Emekli Öğretmen Besim Süleyman Baş, "Işık Tutan Sözler" isimli kitabın hazırlanması, basılması ve dağıtılmasında desteklerini esirgemeyen Başkan Özgüven'e teşekkür etti.

Belediyeciliğin asli görevlerinin yanında eğitim, kültür, sanat ve sportif faaliyetleri de yürüten sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Işık Tutan Sözler" isimli eserin de bunlardan biri olduğunu belirtti.

Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ise, belediyeciliğin en önemli hizmetleri arasında kültürel hizmetler olduğunu ifade etti. Yaran, Emekli Öğretmen Besim Süleyman Baş'ın emeklilik sefası sürmediğini ilçemize ve ülkemize hizmet ettiğini kaydederek kendisini tebrik etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Süleyman Baş Ereğli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title