Haberler

Ereğli'de Heyelan Yolu Ulaşıma Kapattı

Ereğli'de heyelan yolu ulaşıma kapattı ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi ile Kandilli Beldesi arasında ulaşımın sağlandığı eski yol, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Ereğli'de heyelan yolu ulaşıma kapattı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi ile Kandilli Beldesi arasında ulaşımın sağlandığı eski yol, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Ereğli-Kandilli arasındaki eski yolun Keşkek Köyü mevkiinde gece saatlerinde yağmur nedeniyle toprağın yumuşaması sonucu heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Yol tamamen ulaşıma kapandı. Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yeni yolun açılmasının ardından eski Kandilli yolunun uzun zamandır bakımının yapılmadığını ve bu nedenle her an heyelan riski bulunduğunu söyledi. Başkan Aydın, şöyle dedi: "Yolun tamamı zaten heyelan riski altında. Yıllar önce bakımdan geçti. Ancak uzun zamandır özellikle diğer yeni yol yapıldığından bu yana kullanımı pek fazla olan bir yol değil. Ama sonuçta bölgemizin alternatif yolu. Ayakta durması gereken bir yol. Bu yüzden gerekli çalışmalar yapılmalı. Biz de belediye olarak elimizden geleni yapacağız."

Sabah saatlerinde yolun ulaşıma açılması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan Ereğli'de Orhanlar Mahallesi'nde kullanılmayan 3 katlı binanın çatısındaki saçak bölüm yağmur ve şiddetli rüzgar nedeniyle koparak yere düştü. Etrafa dağılan tuğlalar belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aydın Kandilli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title