Haberler

Ereğli'de Doğal Gaz Çalışmaları

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, doğal gaz ağının yaygınlaşması için Ereğli’de şehir içi doğal gaz dağıtımı yapan Enerya yetkilileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, doğal gaz ağının yaygınlaşması için Ereğli'de şehir içi doğal gaz dağıtımı yapan Enerya yetkilileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Enerya Ereğli Müdürü Hüseyin Arı ile bir araya gelen Özgüven, vatandaşların doğal gaz konusunda kendilerinden talepte bulunduğunu ifade ederek, doğal gaz çalışmaları hakkında Arı'dan bilgi aldı.

Enerya Ereğli Müdürü Hüseyin Arı belirledikleri program dahilinde doğal gaz altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, vatandaşların doğal gaz kullanmalarını kendilerinin de istediğini söyledi.

Özellikle kenar mahallelerde doğal gaz talebinin arttığına dikkat çeken Başkan Özgüven, Enerya'nın hazırladığı programın biraz daha kapsamlı ve geniş bir yelpazeye hükmetmesi gerektiğini söyledi.

Vatandaşların doğal gaz konusunda ısrarcı bir yaklaşım sergilediğini vurgulayan Özgüven, Enerya'nın vatandaşlardan gelen taleplere biraz daha olumlu yaklaşmasını istedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Hüseyin Arı Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title