Haberler

Talihsiz Koca, Eşinin Cesedini Denizde Buldu

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 79 yaşındaki Mehmet Onat evde bulamadığı eşi için çocuklarıyla birlikte sahile koştu. Onat eşinin cansız bedenini denizde buldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde denizin içerisinde 50 yaşındaki Zeynep Onat'ın cesedi bulundu.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU

Olay, sabah saatlerinde Bozhane mevkiinde kayalıkların olduğu bölgede meydana geldi. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen ve 79 yaşındaki Mehmet Onat ile ikinci evliliğini yapan Zeynep Onat, sabah erken saatlerde evden çıktı.

EŞİNİN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Sabah uyandığında eşini evde bulumayan Mehmet Onat, çocuklarıyla birlikte sahil kenarına giderek Zeynep Onat'ı aramaya başladı. Mehmet Onat ve çocukları kayalıkların olduğu bölgede Zeynep Onat'ı denizin içerisinde hareketsiz şekilde yatarken buldu.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekibi kadının cesedini denizden çıkardı. Zeynep Onat'ın cansız bedenini gören eşi ve çocukları gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren çocukları yakınları sakinleştirdi.

OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Zeynep Onat'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Bozhane 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

İLAÇLAR...:

kullanılan ilaçlar nedeniyle büyük ihtimal piskolojik tedavi gören bu tür hastaların kullandıgı ilaçlar intiharı tetikliyor ve hayali kişilerle muhattap oluyorlar hayali gördükleri şeyler hep intihara teşebbüs ettiriyor ALLAH kimseyi akıldan yoksun bırakmasın gerçekden çok ama çok zor insan aklına mukayyet olamadıgı sürece intihar eder. . .

4
0
yanıtYanıtla
yy:

bıktık reklamlardan. okumak istedğin yazı yerine birsürü reklam kapatmak, hatta süresini beklemek zorundasın. yeter artık!! bu kadar saygısızlık olur mu?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title