Haberler

Ereğli'de Belediye Çalışmaları Değerlendirildi

Konya'nın Ereğli İlçesinde belediyenin çalışmaları düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Belediye Meclis Salonunda yapılan değerlendirme toplantısına, AK Parti Konya Milletvekili ve adayı Halil Etyemez, Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile birim müdürleri katıldı.

Başkan Özgüven ve birim müdürleri bilgilendirme toplantısında 30 Mart sonrası Ereğli Belediyesinde yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 19 aylık çalışma süresini değerlendirdiği konuşmasında, rutin belediyecilik anlayışı yanında Ereğli'ye katma değer katabilecekleri yeni ve farklı yatırımlarla Ereğli'yi cazibe merkezi haline getirmek ve kangren olan sorunlara neşter vurma noktasında çalıştıklarını kaydetti.

Özelleştirme İdaresinden Şeker Fabrikasına ait 2 bin dekarlık alanın belediyeye kazandırıldığını, DDY arazisinin tahsisi için Anıtlar Kurulu ve Genel Müdürlük nezdinde yapılan görüşmelerin ardından Ulaştırma Bakanlığından onay için Başbakanlığa geçtiğini söyleyen Başkan Özgüven, bu alanlar üzerinde yapılacak olan proje çalışmalarının çevre il ve ilçelere örnek teşkil edeceğini belirtti. Özgüven, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda Ereğli Belediyesinin maddi katkısının yüzde 40 olduğunun altını çizdi.

Başkan Özgüven'in konuşmasının ardından Belediye Birim Müdürleri tarafından 19 aylık çalışma programı hakkında bilgiler verildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Etyemez Özkan Özgüven Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title