Haberler

Ereğli'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, ilçe genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarının yıl boyunca belirledikleri program dahilinde devam edeceğini söyledi. Yaz ayları ile birlikte start verdikleri sıcak asfalt çalışmasının altyapısı tamamlanan ve öncelik arz eden cadde ve sokaklar tespit edilerek devam ettiğini belirten Başkan Özgüven, "Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçe genelinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı sorunu çözülen ve sıcak asfalt ihtiyacı duyulan bölgeleri öncelikli olarak belirleyen ekiplerimiz program dahilinde cadde ve sokaklarda asfalt döküyorlar. Hizmet kalitesini ön planda tuttuğumuz sıcak asfalt çalışmasının uzun vadede yükü taşıyacak kalitede olması vatandaşlarımızı da memnun ediyor. Tüm ekiplerimize, bize anlayış ve sabır gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Özgüven, ana arterlerde ise Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacağını da belirterek, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde üstyapı çalışmalarının başlayacağını ve sıcak asfalt dökümünün yapılacağını da sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title