Haberler

Ereğli'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya'nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi'nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Özkan Özgüven itfaiye önünden Üçgöz Mahallesi'ne kadar uzanan caddenin sıcak asfaltla kaplanmasının ardından Ereğli'nin en prestijli caddelerinden biri olacağını söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi'ndeki çalışmaları yerinde takip ederek, cadde üzerindeki asfalt kaplamanın sökülerek sıcak asfalt döküleceğini söyledi. Bestekar Mustafa Seyran Caddesi'nin karayollarından Ereğli Belediyesi'ne geçtiğini vurgulayan Özgüven, itfaiye önünden başlatılan çalışmaların Üçgöz Mahallesi'ne kadar uzanacağını belirterek, "Daha önce Karayolları Bölge Müdürlüğü uhdesinde olan Bestekar Mustafa Seyran Caddesi belediyemize geçti. Şu anda asfalt çalışmaları karayolları ile işbirliğinde devam ediyor. Bu cadde çalışmaların tamamlanması ile Ereğli'nin en prestijli caddelerinden biri olacaktır. Tekrar tekrar sökmeden uzun vadede hizmet anlayışımızı ortaya koyuyoruz. Vatandaşlarımız çalışmaların biraz yavaş ilerlediğini söyleseler de yapılan asfalt çalışmasının Ereğli'de ilk defa bu kadar yoğun olduğunu da ifade ediyorlar. Hükümetimizin uyguladığı politikalar ve büyükşehrimizle birlikte en güzel hizmeti veriyoruz. Arkadaşlarımız cansiperane çalışıyorlar. Onlara da çok teşekkür ediyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Ereğli Üçgöz Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title