Haberler

Ereğli'de Alt ve Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından ilçede yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından ilçede yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, şehrin birçok noktasında kanalizasyon, içme su hattı, yağmur suyu hatları, asfaltlama, yama, kaldırım, yol hazırlığı çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini ifade ederek, Ereğli'yi yeniden inşa ettiğiklerin söyledi. Yıllardır değiştirilmeyen altyapının tamamen değiştirildiğini, üst yapı çalışmaları ile de Ereğli'ye değer kattıklarını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Ereğli tarihinin en büyük alt ve üst yapı çalışması yoğun bir tempoda devam ediyor. Ekiplerimiz şehrin dört bir yanında çalışıyorlar. Kıbrıs Caddesinde kanalizasyon, Rasim Erel Caddesinde içme su hattı, Bestekar Mustafa Seyran Caddesinde sıcak asfalt, Meydanbaşı Caddesinde kaldırım, Kazım Karabekir Caddesinde yol hazırlığı, Uğur Mumcu Caddesinde sıcak asfalt yama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece şehir merkez odaklı çalışmalarımız devam etmiyor, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerlerde de yol hazırlığı, soğuk asfalt, kilitli taş döşemesi gibi çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Başkan Özgüven, "Yapılan çalışmalar vatandaşlarımız nezdinde olumlu olsa da zaman zaman eleştiriler de alıyoruz. Eleştirileri dikkate alarak daha verimli bir şekilde çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Vatandaşımız artık yapılan çalışmaların günü değil geleceği kurtaracak projeler olduğu gerçeğini görüyorlar. Her zaman kanserojen madde içeren asbestli boruların kullanılmaması gerektiğini ifade ettik. Şükürler olsun ki, artık asbestli borular Ereğli için tedavülden kalkıyor. Büyük oranda ilçemizdeki asbestli borular değiştirildi. Meydanbaşı Caddesinde altyapı çalışmaları yanında elektrik hatlarının yeraltına alınması ve atıl binaların yıkılmasıyla Ereğli'nin vitrini olacak bir cadde ortaya çıktı. Sıcak asfaltı döküldü. Kaldırımlarının yapılması ve bisiklet yolunun da tamamlanması ile bu cadde Ereğli'nin imajı olacak bir hale gelecek" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title