Haberler

Ereğli'de AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatının 46. Dönem ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatının 46. Dönem ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Rüveyde Gülseren ve Hüsniye Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları, muhtarlar ve çok sayıda partilinin katıldığı danışma meclisi toplantısında ilçeye yapılan yatırımlar değerlendirildi.

İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun'un açılış konuşması sonrası kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya ve Ereğli olarak altyapıdan üstyapıya hizmet kervanını yürüteceklerini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, ülke gündemini değerlendirdiği konuşmasında, muhalefete yüklendi ve "Bu ülkede iktidar var ama iktidar kadar önemli görev üstlenen muhalefet maalesef yok" dedi.

Divan Başkanlığının daveti ile milletvekilleri Halil Etyemez, Rüveyde Gülseren ve Hüsniye Erdoğan ile Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven partililerin sorularını cevaplandırdı.

Belediye çalışmaları hakkında sorulan sorulara yanıt veren Başkan Özgüven, Ereğli'ye hizmet etme onur ve gururunu tüm partililerle birlikte yaşadıklarını ve yaşatmaya devam edeceklerini kaydetti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Etyemez Ak Parti Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title