Haberler

Erdoğan: Ne Yaptım, Adam mı Öldürdüm

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında Siirt'te düzenlenen mitingde konuştu. Muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, cezaevi yıllarına göndermede bulunarak "Ne yaptım adam mı öldürdüm? Bir şeyler mi çaldım? Ne yaptım? Ziya Gökalp'in MEB'in kitaplarında da onaylı şiirini okudum" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun banka hesaplarıyla ilgili iddiasına da değinen Erdoğan "Çıkmış bu CHP'nin başındaki genel müdür, benimle ilgili yeni bir yalan daha uydurdu. İsviçre bankalarında benim 13 hesabım varmış. Sende zerre kadar karakter varsa, senin cibilliyetin düzgünse, bu hesaplar hangi bankadaysa, vicdanın varsa, bu hesapları bul çıkar. Ben de bu hesaplardan çıkan parayı varsa, sen fakirsin ya sana vereceğim" şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"Başbakanınıza, genel başkanınıza yani damadınıza sahip çıktığınız için Allah sizden razı olsun. Hatırlıyor musunuz, ben bu meydandan Pınarhisar'a gittim. Ne yaptım adam mı öldürdüm? Bir şeyler mi çaldım? Ne yaptım? Ziya Gökalp'in MEB'in kitaplarında da onaylı şiirini okudum. Ben burada okuduğum şiir yüzünden Pınarhisar'a gittim. Minareler süngümüz, kubeler miğfer Camiler kışlamız, müminler asker dizelerini okuduğum için mahkum edildim. Eski Türkiye'de türkülerle, kitaplara annenin evladıyla ana dilinde konuşmasına yasak vardır, bunları biz kaldırdık.

"ŞİMDİ YENİ TÜRKİYE VAR"

Kardeşlerim eski Türkiye'de kan, gözyaşı ve acı vardı. Eski Türkiye'de Siirt'in sesinin ulaşmadığı duvarlar vardı. Biz bunları yıktık. Sizin istedikleriniz milli birlik ve kardeşlik projesiyle yerine getirmedik mi? Şimdi yeni Türkiye var.

"ÇÖZÜM SÜRECİ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ"

Yeni Türkiye'de dağa çıkan değil kendi ülkesinde üniversiteye giden gençler var. 77 milyonun kardeşliğini daha da ileri seviyelere götüreceğiz. Çözüm sürecini siz istediniz, bir yıldır bu sürece siz sahip çıktınız. şimdi de sürece sahip çıkmanızı istiyorum. Bu sürece dua etmenizi istiyorum. Çözüm süreci birilerini ciddi derecede rahatsız etti. Yüreklerimizi, evlerimize gelen ferahlık birilerini rahatsız etti. Büyüyen ekonomi, güçlenen Türkiye birilerini rahatsız etti. Önce Gezi parkı dediler, şimdi 17 ve 25 aralık darbe girişimi ile Türkiye'ye sabotaj düzenlemek istediler.

"AĞAÇ BAHANE GERİSİ ŞAHANEYDİ"

Gezi Parkı eylemlerinde ağaç, bahçe bahaneydi, gerisi şahaneydi. Ne oldu? Güzel neticeler mi aldılar? Molotofla, esnafın camını çerçevesini indererek demokrasi mi gelir?

"BUNLARIN AMACI MİLLİ İRADEYİ ÇALMAK"

Biz yolsuzluklarla mücadale ile bu günlere geldik. Bunlar yolsuzluklarını peşinde koşmuyor, Bunlar milli iradeyi çalmak istiyorlar. Sandıktan umutları yok. Sandıkta bir kez daha kaybedeceklerini biliyorlar. Sandık dışı yol arıyorlar. Sandık dışında her yol antidemokratiktir, ahlak dışıdır, edep dışıdır. Marjinal sol örgütler vandallar, MHP, CHP ve Pensilvanya ile ortak haraket ediyor.

"YOLSUZLUK GİRİŞİMİNE GÖZ YUMMADIK"

17 Aralık darbe girişiminde yolsuzluk ve rüşvet sadece bahanedir. Ekonomiye huzura kardeşliğimize çözüm sürecine hücum ediyorlar. Şunu burada, Siirt'te memleketimde bir kez daha söylüyorum. Hiçbir yolsuzluk girişimine, rüşvet girişimine asla göz yummadık yummayız.

"BU İTTİFAKA ÇOK DİKKAT EDİN"

Sokakları tahrip edip huzuru bozmaya çalışıyorlar. Pensilvanya'nın kuyruğuna takılan CHP, MHP, BDP sokaklardan… Sokaklardan bu şekilde umut olur mu? Bu ittifaka çok çok dikkat edin. Kimlerin kimlerle iş tuttuğuna, ortak hareket ettiğine dikkat edin. İttifak halinde sokakları karıştırmak istiyorlar. Biz bütün bunların hesabını soracağız.

"SENDE ZERRE KADAR KARAKTER VARSA…"

Çıkmış bu CHP'nin başındaki genel müdür, benimle ilgili yeni bir yalan daha uydurdu. İsviçre bankalarında benim 13 hesabım varmış. Sende zerre kadar karakter varsa, senin cibilliyetin düzgünse, bu hesaplar hangi bankadaysa, vicdanın varsa, bu hesapları bul çıkar.

"YALANIN KUYRUKLUSUNU BİLİYORDUK DA, BÖYLESİNİ BİLMİYORDUK"

Ben de bu hesaplardan çıkan parayı varsa, sen fakirsin ya sana vereceğim. Yalanın kuyruklusunu biliyorduk da, böylesini bilmiyorduk. Adamın bütün hayatı iftira üzerine kurulu.

"BDP BU 5 YILDA NE YAPTI?"

30 Mart'tan sonra Siirt sıçrama yapacak. BDP bu ile 5 yılda ne yaptı? Suyu biz getirdik diyorlar. Biz getirdik biz. Bunlarda hiçbirşey yok. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Ama bunlar hiçbir eser bırakmadılar."

 

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Pınarhisar İsviçre Türkiye Siirt Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500

Yorumlar (339)

zazaBulumen@hotmail.com:

canım sana feda uzun adam ALLAH SENİ ZALİMLERDENVE DÜŞMANLARDAN KORUSUN

40
155
yanıtYanıtla
kaan dincer010@adana.com:

canim basbakanim durust insan allahin sevgili kulu allah seni butun kotuluklerden ve pis insanlarin serinden korusun basimizdan eksik etmesin senki sadece turkiyenin sesi deyil mekkenin kudusun misirin tunusun yani butun islamalaminin buyuk deyerli insani allah yar ve yardimcin olsun saygilar

25
140
yanıtYanıtla
GERCEK AKP LIbirolsenocak@hotmail.com:

AKPLIYIM VE KOYUNUM...BEGENENLER YESILI TIKLASIN

43
118
yanıtYanıtla
tayyip erdoğankartanesi42007@hotmail.com:

BEN DE AK PARTİLİYİM AMA KOYUN DEĞİLİM ÇOK UYANIKSIN

yanıt0
yanıt0
ANTİÇAPULCUacilhayat@hotmail.com:

Senin koyunluğunu ben neden beğeneyim ki? Gezi zekalı ezik

yanıt0
yanıt0
TANER ERdadafa@hotmail.com:

Evet KOYUNSUN ama AKP'li bir koyun değilsin. Herkesi kendi gibi saf sanan senin zihniyetinden olanların kopyaladığı bir koyunsun. EZİK! :))

yanıt0
yanıt0
dumanhandaren@hotmail.de:

COOOK BEGENDIM HARIKASIN.

yanıt0
yanıt0
Yalattıranerdem@emasilver.com:

Akpartiliyiz hüloğğğğ

91
62
yanıtYanıtla
Türkiyemisafir@hotmail.com:

İnsanların yarınlarını geleceklerini çaldın!Öldürmekten beter ettin milleti birbirine düşman ettin!

78
74
yanıtYanıtla
murataram@gmail.com:

HIRSIZLIK YAPTIN. KONUYU DEĞİŞTİRME. MUHSİN'İ DE SEN ÖLDÜRTTÜN! UNUTMADIK! CUMHURBAŞKANI DENEN KİŞİLİK DE VİDEOYU İZLEDİ AMA İŞLEM YAPMADI! MUHSİNİN ÖLMESİNİ İZLEDİNİZ!

110
35
yanıtYanıtla
Tüm 339 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title