Haberler

Erdoğan, 'Yıldırım'ın Silivri'ye Gönderilmesini Ben Engelledim' Demiş

Güncelleme:

HDP'li Celal Doğan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Aziz Yıldırım'ı da Silivri'ye göndereceklerdi, ben engel oldum." dediği öne sürüldü.

HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Ak Saray'da görüştüğü ortaya çıkmıştı.

Görüşmeye ilişkin konuşan Doğan, 'koalisyon ve çözüm süreci' de dahil olmak üzere her konuyu konuştuklarını vurgulamış ancak ayrıntı vermemişti. Konuşulan konulardan birinin de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın durumu olduğu ortaya çıktı. İkili arasındaki görüşmede Erdoğan'ın "Aziz Yıldırım'ı da Silivri'ye göndereceklerdi paraleller, ben engel oldum." dediği ileri sürüldü.

Sözcü gazetesinden Özlem Gürses bugün yayımlanan yazısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Topuk Yaylası Tesisleri'nde gazetecilere verdiği yemekte masada konuşulanları aktarıyor. Gürses yazısında şunlara yer veriliyor:

AĞIR TOPLAR MASADA...

"FB camiasının 'ağır topları' ve yıllardır kulübü izleyen gazetecilerle akşam yemeği için sofrada buluşuyoruz. Mahmut Uslu, Önder Fırat, Sadettin Tantan ve Celal Doğan aynı masada! Güle eğlene sohbet ediyoruz. "Havuz medyası"ndan meslektaşlar İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan'a "paralel" işini soruyorlar, ben ise Celal Doğan'ın peşindeyim, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde neler konuşuldu? Sıkıştırıyorum. Ser verip sır vermiyor Celal Doğan, sadece Başkan'a "Cumhurbaşkanı sizden de söz etti" diyor. Kulak kesiliyoruz tabii! Saray'da Cumhurbaşkanı "Onu da Silivri'ye göndereceklerdi paraleller, ben engel oldum." demiş Başkan için…

TÜRKİYE'DE REJİM TEHLİKEDE

Aynı yazıda Aziz Yıldırım'ın şu sözlerine de yer veriliyor: "Türkiye'de hâlâ rejimin tehlikede olduğunu düşünüyorum. Bunu Silivri'de de söyledim, 'Memleket elden gidiyor' dedim. Siyasette, cumhuriyette ve demokraside seçimle gelenler seçimle giderler. Ama bu son 10 senede yaşadıklarımız içinde bulunduğumuz durumun bir sivil vesayet olduğunu gösterdi. En tehlikelisi de bu! Çünkü farkına bile varmadan Türkiye'de rejim değişecekti. Bu tehlike daha geçmiş değil bence, hâlâ devam ediyor, ama inşallah Türkiye'de bir gün biter bu."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Aziz Yıldırım Celal Doğan Silivri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (55)

Kar adam:

Cumhurbaşkanı bile taraf tutuyor

26
2
yanıtYanıtla
Kadıköylü:

Artık Aziz Yıldırım >RTE

18
3
yanıtYanıtla
61 ts 61:

Ve böylece kupamızı başbakanın yani şimdiki cumhurbaşkanının verdirtmediği ortaya çıkmış oldu o kupa bizim hakkımız er yada geç söke söke alacağız

8
12
yanıtYanıtla
nasri:

Adam hem cumhurbaskani hem basbakan hem genel kurmay baskani hem hakim hem savci nerde kaldi yargi bagimsizligi ner de kaldi hukuk ustunlugu

17
3
yanıtYanıtla
2010-2011 şampiyonu trabzonspor:

Allahın laneti her daim şikecilerin üzerinde olsun, Allah evlerine ateş salsın, Allah yuvalarını başlarına yıksın, otobüsleri kurşunlansın, uçakları düşsün, şehirlerinde depramler olsun beterin beteri olsunlar.

8
11
yanıtYanıtla
Gurbetci 61:

Sözün bittiği yer daha bu ülkeden hak hukuk bekliyorsunuz.

14
4
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

YALANNN YALANNN BU ÜLKE DE HİÇBİR OLAY SENİN ONAYIN OLMADAN OLMAZ , , ŞİMDİ KENDİNİ ŞİRİN GÖSTERME FİLMLERİNE GIRECEK KADAR ZOR DURUMDASIN DEMEK

10
6
yanıtYanıtla
OFLU YUNUS:

TAYYİBİN , TRABZONSPORUN ŞAMPİYONLUĞUNU ÇALANLARA TA BAŞINDAN BERİ YARDIM ETTİĞİ BELLİYDİ.

9
5
yanıtYanıtla
Fenerli:

Tayyip olmasa aziz 100 sene ceza Yemişti. Fenerde ligden düşecekti. Fetullahçılar dan tayyip kurtardı feneri

4
10
yanıtYanıtla
OĞUZBOYLU:

senin gönderilmeni kim engelleyecek bakalim.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title