Haberler

Erdoğan ve Obama Suriye'de Düşen Uçakla İlgili Görüştü

Güncelleme:

ABD Başkanı Barack Obama ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonda görüştükleri belirtildi. Obama, "Türkiye'nin egemenliğini savunma hakkını destekliyoruz." dedi.

ABD Başkanı Barack Obama ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye-Rusya arasındaki uçak kriziyle ilgili telefonda görüştükleri belirtildi. Obama, " Türkiye'nin egemenliğini savunma hakkını destekliyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

NATO DA DESTEKLİYOR

Görüşmede, ABD Başkanı Obama, Türkiye'nin ulusal egemenliğini savunma hakkının ABD ve NATO tarafından desteklendiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama, benzer hadiselerin tekrarlanmamasını güvence altına alacak düzenlemeleri yapmanın, gerilimi düşürmenin önemi hususunda hemfikir olduklarını belirtti. İki lider, Suriye'de siyasi geçiş sürecini sağlamak üzere DAİŞ'e karşı ortak mücadeleyi sürdürme konusundaki kararlılıklarını da teyit etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Barack Obama Türkiye Suriye Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (138)

cengizzz:

tc korkudan sabahtan bu yana aramadığı devlet kalmadı , abe rusya bizi vuracak araya girinde bize dokunmasın abeeee.

36
261
yanıtYanıtla
alija:

Kes lan ezik

yanıt0
yanıt0
dei umbra34:

Türkiyenin ne kadar güçlü bir ülke olduğunun kanıtı, yıllardır kendi gücünün farkında olmayan nesiller yetiştirilsede tarihten gelen gücümüz ve misyonumuz bu coğrafyalarda en büyük gücün Türkiye olduğu gerçeğini değiştiremez. . . .

89
19
yanıtYanıtla
anka:

biz zarar görürsek rusyada cok zarar görecektir bakmayin siz ona suriyeye girdigine pisman oldu umdugundan fazla zarara girecek isi kolay degil öyle

70
5
yanıtYanıtla
Mehmed:

Obama''dan izinsiz vurulamazdı zaten uçaklar. . Türk''ün gücü değil büyük abi ABD''nin gücü. . Hemen sevinmeyin klavye sürüleri. .

17
50
yanıtYanıtla
ggg:

Soyunu spunu

yanıt0
yanıt0
MAVİ:

RECEP TAYYİP ERDOĞAN reis şu kürtleride vursan kırsan yaksan bi zahmet

19
41
yanıtYanıtla
Korkmayin Ruslar gelmiyor...:

NASILDA AMARIKACI OLDUK.. daha dün Amarikalara Küfür ediyorduk

38
17
yanıtYanıtla
hakkov:

Kurtar bizi Obema. Böyük devlete bah.

32
22
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

BİZ ÜLKÜCÜLER RUSYAYI DESTEKLYORUZ

24
30
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title