Haberler

Erdoğan: "Ülkemizin Daiş'le İlgili Tutumu Öteden Beri Nettir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması, ANKARA – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması, ANKARA – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya geldi.Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Suriye'ye, güya 'DAEŞ ile mücadele' adı altında askeri güç taşıyan ama bugüne kadar DAEŞ'e neredeyse hiçbir zarar vermeden sadece rejime karşı mücadele eden ılımlı grupları hedef alanların gayesi ortadadır."Cumhurbaşkanı Erdoğan: "DAİŞ denen örgütle, Türkiye'den başka ciddi olarak mücadele eden ülke neredeyse yoktur. Türkiye bu örgütü, 2005 yılında eski isimleriyle 'terör örgütü' olarak tanımıştır. 2013 yılından itibaren de yeni ismiyle aynı şekilde 'terör örgütü' olarak kabul ettiğimiz bu yapıyla mücadelemizi kesintisiz şekilde sürdürdük, sürdürüyoruz. Dolayısıyla ülkemizin DAİŞ'le ilgili tutumu öteden beri nettir. Burada bir soru işareti yoktur. Kimsenin ülkemizin DAİŞ'le mücadelesini tartışma konusu yapma, bu konuda bizi töhmet altında bırakma hakkı yoktur."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title