Haberler

Erdoğan: ""Terör Örgütüne Kapı Kulluğu Yapmayı 'Muhalefet' Diye Yutturmaya Kalkıyorlar"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünya Turizm Forumu'ndaki konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Paris saldırısında gösterdiği empatiyi, hassasiyeti kendi ülkesindeki terör eylemlerine göstermeyen bir medyamız var. Esnaf, turizmci, turizm emekçisi kaybetmiş bunların asla umurunda değil" "Kalemleriyle manşetleriyle söylemleriyle terör örgütüne kapı kulluğu, taşeronluk yapmayı 'muhalefet' diye yutturmaya kalkıyorlar.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünya Turizm Forumu'ndaki konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Paris saldırısında gösterdiği empatiyi, hassasiyeti kendi ülkesindeki terör eylemlerine göstermeyen bir medyamız var. Esnaf, turizmci, turizm emekçisi kaybetmiş bunların asla umurunda değil"

"Kalemleriyle manşetleriyle söylemleriyle terör örgütüne kapı kulluğu, taşeronluk yapmayı 'muhalefet' diye yutturmaya kalkıyorlar. Biz bugüne kadar ne yaptıysak, bu beşinci kol faaliyeti yürütenlere, bu mankurtlara rağmen yaptık"

"Terör örgütlerinin ve onların kapıkullarının bizi hedeflerimizden alıkoymasına, ülkemizin potansiyelini harekete geçirmemize mani olmasına da asla müsaade etmeyeceğiz"

Kaynak: AA / Güncel

Paris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title