Haberler

Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile Görüştü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile Erdoğan'ın selamlaşması, - Görüşmeden detaylar, G20 Liderler Zirvesi'ne doğru- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile görüştü- Görüşmenin ardından iki ülke arasında "Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşması" ve "Nakdi Yardım Uygulama Protokolü" imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile görüştü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile Erdoğan'ın selamlaşması, - Görüşmeden detaylar, G20 Liderler Zirvesi'ne doğru- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile görüştü- Görüşmenin ardından iki ülke arasında "Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşması" ve "Nakdi Yardım Uygulama Protokolü" imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile görüştü. Erdoğan, Anadolu Ajansı'nın ev sahibi fotoğraf sağlayıcısı olduğu G20 Liderler Zirvesi öncesinde, ikili görüşmelerine zirvenin yapılacağı Regnum Otel'de devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kapsamda G20 Liderler Zirvesi'ne Türkiye'nin davetlisi olarak katılan Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 45 dakika sürdü.Görüşmeye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın da katıldı. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Senegal Cumhurbaşkanı Sall huzurunda, iki anlaşma imzalandı.İki ülke arasında, "Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşması"nı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Senegal Ekonomi, Maliye ve Plan Bakanı Amadou Ba, "Nakdi Yardım Uygulama Protokolü"ne ise Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayi ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tankçı Kurmay Albay Bedirhan Kara ile Senegal'in Ankara Büyükelçisi Mustafa Mbacke de imzasını attı.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Ajansı Türkiye Senegal Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title