Haberler

Erdoğan: Bir Kurşun ile İki Can Tişörtü Yaptırmışlar

Güncelleme:

Ordu mitinginde konuşan Erdoğan, "Müslüman kadının karnına ateş et, bir kurşun ile iki can diye tişört yaptırmışlar. Bu adiliktir, bu alçaklıktır" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslendi. Erdoğan konuşmasında Gazze'de kara harekatı başlatan İsrail'i hedef aldı.

"BÜTÜN FİLİSTİNLİ ANNELER ÖLMELİ"

İsrail'in Gazze operasyonuna da tepki gösteren Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

''Terör devleti İsrail, bir kez daha Gazze'ye saldırdı, bir kez daha masum çocukları, plajda oynayan çocukları vurdu. Masum kadınları, insanları katletmeye başladı. Bunların gözü o kadar dönmüş ki bir İsrail kadın milletvekili çıktı, 'bütün Filistinli anneler ölmeli' dedi. Sen ne biçim kadınsın. Kadın hakları derneklerinden ses çıkıyor mu? Çıkmadı, niye çıkmıyor, çünkü aynı zihniyetin mensupları bunlar. Bunlar analığa da karşı olanlar.

"BİR KURŞUNLA İKİ CAN TİŞÖRTÜ YAPMIŞLAR"

Müslüman kadının karnına ateş et, bir kurşun ile iki can diye tişört yaptırmışlar. Bunların insanlıktan nasibi yok, bu adiliktir, bu alçaklıktır, bu namussuzluktur. İnsanlık adına nefret ediyorum, lanet ediyorum."

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''CHP içinden bir tane cumhurbaşkanı adayı bulamadılar mı? Bu vasıflar sende yok mu? Yok, ben buyum diyor. MHP de cumhurbaşkanı adayı çıkaramadı. Bunlar talimatı seçmenden, teşkilattan almaz, başka odaklardan alırlar. 'Makaram sarı bağlar kız söyler gelin ağlar.' Bunların durumu bu. 10 Ağustos'ta Yeni Türkiye kuruluyor, muhalefet de kendini yenilemek zorunda.

Pensilvanya partilerine milletim gerekeni sandıkta söyleyecektir. Şimdi bana saldırıyorlar hakaret ediyorlar. Dedim ya tek millet tek Vatan tek bayrak. Bunları rahatsız ediyor.
Türk bayrağını kongerisinde asamayanların bu Parlamento'da ne işi var? Bu Parlemento Türkiye Cumhuriyeti'nin Parlamentosu. Beyler rahatsız olmuşlar, sağda solda verip veriştiriyorlarmış, kesenizde ne varsa söyleyin. Bu millet hiçbir zaman sizi affetmez. Bizim millet anlayışımızı, bizim bayrak anlayışımızı, kimsin sen sorgulamaya kalkıyorsun.
Bayrak direklerine tırmananlar vardı, şimdi direklerden iniyorlar mı? İniyorlar. Devam ederlerse, inmeye devam edecekler. Bunun bedelini ağır öderler.

Terör devleti İsrail, bir kez daha Gazze'ye saldırdı, bir kez daha masum çocukları, plajda oynayan çocukları vurdu. Masum kadınları, insanları katletmeye başladı. Bunların gözü o kadar dönmüş ki bir İsrail kadın milletvekili çıktı, 'bütün Filistinli anneler ölmeli' dedi. Sen ne biçim kadınsın? Kadın hakları derneklerinden ses çıkıyor mu? Çıkmadı, niye çıkmıyor, çünkü aynı zihniyetin mensupları bunlar. Bunlar analığa da karşı olanlar"

"BU ADİLİKTİR ALÇAKLIKTIR"

Şimdi bir tişört yaptırmışlar. Üzerinde hamile çarşaflı bir Müslüman kadının resmi var. Altında ne yazıyor biliyor musunuz? 'Bir atış iki vuruş.' Yani Müslüman kadının karnına ateş et bir kurşunla iki can al diye tişört yaptırmışlar. Bunların insanlıktan nasibi yok. Bu adiliktir. Bu alçaklıktır bu namussuzluktur. İnsanlık adına nefret ediyorum lanet ediyorum. Bunlarda vicdan şeref izzet yok. Sabah akşam Hitler'e söverler ama şu anda barbarlıkta Hitler'i dahi geçtiler.

"SEN AMERİKASIN HİTLERDEN SANA NE"

Amerikalıların bazıları, 'Sayın Başbakan niye Hitler ile böyle bir benzetme yapıyor' diyor. Size ne, size ne... Sen Amerikasın, Hitler'den sana ne, ne alakan var? Bu insanlar öldürülecek, sen koskoca Amerika adaleti arayacağın yerde, kalkacaksın hala 'İsrail'in savunma hakkı' var. Ne savunması, orantısız güç kullanıyor.

Ben vatandaşlarıma sesleniyorum; vatandaşımız olan, Türkiye'deki Musevilere yönelik herhangi bir tavrı ben doğru bulmuyorum. Niye? Onlar bu ülkenin vatandaşıdır, bu ülkenin vatandaşı olmaları hasebiyle onlar şu anda bizim güvencemiz altındadır. Bizim hedefimiz İsrail'in zalim yönetimidir, terör estiren yönetimidir, biz onu hedef alarak konuşmalıyız, onu hedef alarak uluslararası çalışmalarımızı yönetmeliyiz ve İsrail halkını kendi yönetimine karşı tavır almaya davet etmeliyiz.''

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Recep Tayyip Erdoğan Adolf Hitler İsrail Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (112)

tatar:

ulan ne soysuzlar var beee, israilli itlerin karşısında bile ülkemizin 11 yıldır ikdarda olan ikdidarlı başbanımızı bile hazsız çıkarıyorlar, ulan yapmayın beee, bu ne kin bu ne nefret beee, KİNİNİZİ KUSMAK İSTİYORSANIZ İSRAİLE VE ONUN KUKLALARINA KUSUN, SAYIN BAŞBAKANIMIZA DEĞİL.

31
37
yanıtYanıtla
sefilixsamsa36@mynet.com:

sen önce erbakan hocanın konuşmalarını dinle nasıl anlattıkalrı bugün yaşanıyor sonra otur tövbe et. Numan kurtulmuşun tv 8 yandaş olmadan erkan tan ile yaptığı konuşmaya bak sonra bop eş başkanı dünya liderinin ticaretine bak sonra yine tövbe et.

yanıt0
yanıt0
insanogluwaybe344@yahoo.de:

insanin kinini senin gibi gözü kapali kör koyuna kusmasi gerekiyor aslinda

yanıt0
yanıt0
duyduk duymadık demeyin:

ah erbakan hocam nerdesin;milli görüş gömlegini çıkarmış israil gömlegini giymişşşş hep laf ebeliğiii.İcraat yok.ortalıgı soylevleriyle atese surukluyor....sonra ben yanmayım diye geri çekiliyorrr.bakın bakalım islaam ülkelerini karıştırdıktan sonra bir tane saglam islam ülkesi kaalmış mı etrafta ,ırakı karıştır,suriyeyi karıştır,filistini karıştır,mısırı karıştır lipyayı kaarıştırrr görun haliniii şimdiiiii.analar agalamassın mış anamızı aglatan daa sensin.binlerce masum cocugu kpss de madur eden de.

44
15
yanıtYanıtla
sefilixsamsa36@mynet.com:

bu yoruma olumsuz oy kullanan tröller zorunuza gitti değil mi gerçekler. eliniz altında google var kesin oda yahudi ortaklığıdır. açın erbakanın bu akp ve erdoğanla ilgili konuşmalarını dinleyin dedikleri bir bir çıkmış mı çıkmamış mı. hepiniz biliyorsunuz da inat ediyorsunuz. işinize gelmiyor hata ettik demek zorunuza gidyor ama diğer tarafta kaçamayacaksınız. allah bu kan ve göz yaşının hesabını bopculara sormaz mı sanıyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
mrslmursel.abdurrahman@gmail.com:

ya arkadaş kpss yi başbakan mı idat etti. Mısırla ırakla suriyeyle ne alakası var. Aç karnınızı doyurdu 12 yıldır. 12 yıl önce açlıktan geberiyodu bu millet. işsizlikten kıvranıydu. Şimdi karnınız doydu beğenmiyosunuz demi. Nankörsünüz ve hainsiniz.

yanıt0
yanıt0
YENİÇERİ ÇVŞ EMRE:

Hala israil hala ABD diyor yahu baş lafla iş olaysaydı ben şimdiye zengin olurdum:) İşin gerçeği şu hangi ordu hangi ekonomi ile savaşırız DAHA DOĞRUSU BİR RİZELİ OLARAK DİYORUM MEMLEKETİMDE KÜRT KARDEŞLERİMİZİ AYRIMCILIK YAPTIRAN BİRİYLE NASIL OLURDU DÜNYAYA KAFA TUTARIZ !!!!! BİZ BİR OLMUŞ BİR MİLLET DEĞİLİZ''Kİ ARTIK:((((((((

33
22
yanıtYanıtla
yahudi:

güzel tişört

10
34
yanıtYanıtla
BAS:

TISÖRT TE YAPARLAK KAZAKTA,BIZ BIRBIRIMIZI YEMEKTEN ÖNÜMÜZE BAKAMIYORUZ SIKINTI BURADA!!

38
4
yanıtYanıtla
İHSANOĞLU:

ARTIK TÜRKİYEDE SEÇİM OLMASIN. YOKSA FİLİSTİNDE İNSAN KALMAYACAK.MARKETLERİN YARISI İSRAİL MALI, EN BUYUK PAZARLARINDAN BİRİ TÜRKİYE İSTENİLSE İSRAİL EKONOMİK OLARAK YIPRATILIR.

34
7
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title