Haberler

Erdoğan: "Sanat, ipotek altına alınamaz" -

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftara katıldı.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftara katıldı.

Yenikapı Şehir Parkı'nda verilen iftar programı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İftarda, Erdoğan'ın siyasi hayatını konu alan bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

İftar programına, Başbakan Erdoğan'ın daveti üzerine İstanbul'a gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas da katıldı.

İftarda, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sanatçılar Işın Karaca, Berdan Mardini, Cengiz Kurtoğlu, Alişan, Ece Erken, Soner Sarıkabadayı, Metin Şentürk, Orhan Gencebay, Mustafa Sandal, İzzet Yıldızhan, eski futbolcu İbrahim Üzülmez, Ahmet Dursun ve Tanju Çolak ile iş, sanat, spor ve medya dünyasından çok sayıda davetli yer aldı.

İftarın verildiği alanın etrafı çevrilerek, Atatürk ve Erdoğan resimleri ile AK Parti flamaları ve Türk bayrakları asıldı. Alana 6 dev ekran kuruldu.

-Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title