Haberler

Erdoğan Pankarta Mest Oldu, Genç Kızı Evinde Ziyaret Etti

Güncelleme:

Lise öğrencisi Betül Karasu'nun, kendisini eve çay içmeye davet eden pankartından mest olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç kızı evinde ziyaret etti.

Kayseri'deki toplu açılış töreninde açtığı pankartla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı evlerine çaya davet eden Betül Karasu, Erdoğan'ın daveti kabul etmesinin mutluluğunu yaşadı.

"YOLUNU YOL EYLEDİK, DAVANI DAVAMIZ BİLDİK"

Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Karasu, Erdoğan'ın ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "Yolunu yol eyledik, davanı davamız bildik, Elhamdülillah ayaktayız dimdik, evde çayımızı da demledik, sizi de içmeye beklerik" yazılı pankart açıp, evlerine davet ettiğini söyledi.

"HİÇ BEKLEMİYORDUM, HALA ŞOKTAYIM"

Tören alanında ön sıralarda yer aldığını belirten Betül, "Çok kalabalıktı, pankartı görmesinin imkansız olacağını düşündüm. Hiç beklemiyordum, sonra göz göze geldik, baktı sağ olsun. Pankart, zaten dikkat çekici renkteydi. Pankartı korumaları aldı. Beni çağırdılar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüştük. Görüşmede numaramı ve adresimizi aldılar. Hiç beklemiyorum, hala şoktayım. Güzel bir anı oldu." diye konuştu.

"DEDEM ÇİFTÇİ, ÜZÜM ÜRETİYORUZ"

Açılış töreninin ardından Erdoğan'ın Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte evlerine geldiğini dile getiren Karasu, "Dedem çiftçi, üzüm yetiştiriyoruz. Cumhurbaşkanımıza ve beraberindekilere üzüm, pekmez ve cevizden yapılan yöresel kedi bacağı ikram ettik. Çok beğendiler, yanında çay da ikram ettik. Çok güzel oldu. Hediyeleriyle birlikte geldiler, bizi çok mutlu ettiler. Cumhurbaşkanı evine geliyor, onun şok ve sevincini yaşadık. Kitabımı imzalattım, halini hatırını sordum. Dedemlerle konuştular. Bizim evde yaklaşık yarım saat kaldı." ifadelerini kullandı.

"BANA NASİHATTE BULUNDU"

Ziyaret dolayısıyla büyük sevinç yaşadıklarını anlatan Karasu, "Bu yıl üniversite sınavlarına hazırlandığımı söyledim. Bana nasihatte bulundu. 'İmam hatip gençliği olarak dimdik durun, arkanızdayız.' dedi. Sağolsun, biz de imam hatip gençliği olarak başarılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz." dedi. Genç kız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aralarında Kur'an-ı Kerim'in de bulunduğu çeşitli hediyeler verdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kayseri Karasu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title