Haberler

Erdoğan'ın Kızdıran Slogana Tepkisi: Nankörlük Yapmayın

Güncelleme:

Erdoğan, Batman mitinginde halka seslenirken meydanda küçük bir grup petrol işçisinin, geçici işleri için kadro istemesi üzerine "Nankörlük yapmayın." dedi.

Batman'da halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında bir grup "Başkan TPIC işçisine sahip çık" sloganı attı. Konuşmasını yarıda kesen Erdoğan gruba dönerek; "Yapmayın, bir yerde çalışıyorsunuz, nankörlük yapmayın." cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da toplu açılış töreninde halka seslendi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Batmanlı hizmetin de hizmet edenin de kıymetini bilir. Bakın buraya uçağımız indiğinde bir havalimanı yoktu. NATO'nun havalimanı bir çardak gibi duruyordu. Şimdi hamd olsun yeni havalimanımız, duble yollarımız var.

"TÜRKİYE BÜYÜK GÜÇ KAZANACAK"

Batman'a 9 katrilyon yatırım yaptık. Ilısu Barajı ile ilgili Türkiye'de çok büyük güç kazanacak. Bedeli 1 milyar avro. Bunlar rekor yatırımlar. Batman terörden, faili meçhullerden çok çekti. Geçmişte Türkiye'de Kürt, Arap, Çerkez, Roman aklınıza ne gelirse bu milleti dilim dilim parçalara böldüler. Çözüm süreci ile ayrımları kaldırdık. Geçmişte ret, inkar, asimilasyon politikaları vardı. Bizim dünyamızda bunlar yok.

"BUNLAR DAĞDA ZERDÜŞT DİNİNİN EĞİTİMİNİ VERİYOR"

Şimdi birileri kalkmış 'Diyanet'i kaldıracağız' diyor. Bunların kaldıracağız dediği Diyanet, Kur'an'ın Kürtçe mealini yayımladı. Çıkmış Kudüs İsrail'indir diyor. Kudüs Müslümanların en kutsal mekanıdır ve Filistinlilerindir. Dağlardaki kamplarda bunlar Zerdüşt dininin eğitimini veriyorlar. Elimizde belgeler var.

KONUŞMASINI YARIDA KESTİ: NANKÖRLÜK YAPMAYIN

Nankörlük yapmayın. Bir yerde çalışıyorsunuz nankörlük yapmayın. Sayın Başbakanımız açıklama yaptı. Bunları takip edeceksiniz. Seçimden sonra bunların adımları da zaten atılacak. Provoke yapmayın. 20-30 kişi toplanıp provoke ediyorsunuz.

"KÜRTLERİN TEMSİLCİSİYİZ DİYENLERİ ARKA SOKAKLARDA GÖRÜYORUM"

Geçmişi Türk kavramı üzerinde Kürt'e ve diğer etnik gruplara uygulanan ayrımcılığı bugün Kürt kavramı üzerinden yapıyorlar. Diyorlar ki Kürtlerin temsilcisiyiz. Hadi canım. Kürtlerin temsilcisiyiz diyenleri arka sokaklarda görüyorum. Pislikten geçilmiyor. Temsilcisiysen temizle.

"DAĞDAN EMİR ALIYORLAR"

Buraya gelirken kendime göre bir program yaptım. Valiliği de ziyaret ederim, belediyeyi de… Sağ olsun belediye başkanı havalimanına gelmedi. Bu nezaketi göstermeyen bir belediyeyi Cumhurbaşkanı olarak benim ziyaret etmem doğru mu? Bunu bilmenizi istiyorum ki istismar etmesinler. Geçenlerde Çanakkale'ye gittim. Belediye Başkanı geldi havalimanında karşıladı. Kendisi CHP'li, her gittiğimde ziyarete gelir. Tabi ben de gittim belediyeyi ziyaret ettim. Ama bunlar emir alıyorlar. Dağdan emir alıyorlar.

İşçileri kaçırdılar, müteahhitleri tehdit ettiler, mühendisleri kaçırdılar. Son olarak Hakkâri Havalimanı'nın yapımına mani oldular. Bu anlayışa gereken cevabı sizin vermeniz lazım. Okulları, ambulansları belediyenin ağaçlarını, kütüphaneleri yaktılar yıktılar. Bu gerçekleri artık değerlendirelim.

"GİTTİKLERİ YOLUN SONU UÇURUM"

Niye buralara yatırım gelmiyor, işadamları neden yatırım yapmıyor. Korkuyor. Bu fabrikaları buraya kurarsam birileri gelip yakıp yıkar mı diye. Bakınız siyasi irade ve devlet bugüne kadar Çözüm Süreci'nde üzerine düşenleri yaptı mı? Bölücü örgüt ve güdümündeki parti verdikleri sözüler tuttu mu? Örgüt silah bırakacaktı, bıraktı mı?

Bizim olduğumuz yerde kan değil berrak su akar. Örgütü ve güdümündeki partiye kalsa Türkiye çoktan 90'ların karanlık günlerine dönmüştü. 81 vilayetimin ve 78 milyon vatandaşımızın tamamıyla sürece sahip çıktığımız için Türkiye'yi 2023 hedeflerini konuşulabildiği bir demokrasi ve refah sürecine getirdik. Türkiye'yi ekonomi ile birlikte demokrasi ve özgürlük alanında en iyi 10 devletten biri haline getirmeye kararlıyız. Bu ülkenin geleceğini ne bölücü örgütü ne paralel örgüte vermeyiz. Bu iki örgüt el ele vermişler. Her ikisi de aynı üst aklın birer taşeronu. Bir de muhalefet var. Fareli Köy'ün Kavalcısı'nın arkasına takılmış aynı akıbete gidiyorlar. Gittikleri yolun sonu uçurum.

"NİYE BURALARA YATIRIM GELMİYOR"

Niye buralara yatırım gelmiyor, işadamları neden yatırım yapmıyor. Korkuyor. Bu fabrikaları buraya kurarsam birileri gelip yakıp yıkar mı diye. Bakınız siyasi irade ve devlet bugüne kadar Çözüm Süreci'nde üzerine düşenleri yaptı mı? Bölücü örgüt ve güdümündeki parti verdikleri sözleri tuttu mu? Örgüt silah bırakacaktı, bıraktı mı?

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Batman Güncel Haberler

500

Yorumlar (440)

DrMobil-IOS:

Bunlara yaranamazsın:)) Tarih boyu hep nankör oldular...

92
106
yanıtYanıtla
alihan:

kim ne derse desin:seninleyiz sayın cumhurbaşkanım.

40
105
yanıtYanıtla
mhtmobilWeb@haberler.com:

Yola devam akp ollar sana vercz akp

113
28
yanıtYanıtla
siirtlimobilWeb@haberler.com:

Slm.a arkadaşlar. Eyerki sayın cumhurbaşkanı olmasaydı çoktan Türkiye yı satarlardı . dağda zerdüştlük ogretiyorlar doğru çünkü kurt sorunu yokki zerdüşt sorunu var biz müslüman kürtleri kullanarak kürt sorunu diyorlar. Siz müslüman kardeşler 2000 ki yıllari unuttunuzmu tüp , hastane, ekmek vs kuyrukları unuttunuz bizim buralarda acil doktorundan başka doktor yoktu sağlık güvencesi olmıyan doktora gitar çok para giderdi. Simdi ise rahatlık batıyor biz müslümanlara neden. Çünkü cumhur başkanımız insanları oldurmiyor haksızlık yapmıyor raylı mecbur cinayetleri yapmıyor dini muhammedi yaymaya çalışıyor ama bizler o kadar dinden soguttularki gozlerimize kulağımıza gönlümüze kalbimizde perde inmiş gerçekleri idrak edemiyoruz uyanin ey müslümanlar ahirzamandayiz imanimi ne kadar muhafaza ediyoruz ki boyle hak tan yana olan liderleri elestiriyoruz.

59
78
yanıtYanıtla
fahrettin asil:

2 çoçuğum var taşaron işçiyim cumhur başkanım nankörlük yaptıysak azcık hak istedik diye ben daha oy vermicem size ömrüm boyu kendime yemin ediyorum

87
46
yanıtYanıtla
Dom dom kurşunuMobil-IOS:

Konuştukça batıyor Tayyip schow a devam

101
30
yanıtYanıtla
hamdi:

nankör kürtler

113
15
yanıtYanıtla
buda tamammobilWeb@haberler.com:

Slogan atanlar fislenmistir simdi yakinda cikarilirlar.

120
4
yanıtYanıtla
KUTUmobilWeb@haberler.com:

AKP gelmeden önce ormanlarımız,yeşilliklerimiz,top oynadığımız arazilerimizAKP lilerin Kuran ı Kerimi vardı..13Yıl sonra bizim Kuranı-Kerımimiz olduAKP LİLERİN ormanlara ,top sahasına,yeşilliklere diktiği AVM ler ve katrilyonluk rezidansları...Kardeşlik bozuldu herkes bir birini gırtlaklar oldu...

115
5
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Tayyip erdoğanı iyice korku sarmış, Diyabakır meydanında Akp. lilere oy dilenirken yine DİN istismarı yaptı, selahahttin Demirtaş, İmam hatipleri kaldıracakmış diyerek yalan söyledi, Diyaneti kaldıracakmış diyerek yine duygu sömürüsü yaptı, Din tüccarlığına sarıldı. Hani bu adam ''Namusu ve şerefi üzerine tarafsız olacaktı, Vatan millet için çalışacaktı? Şimdi AKP. nin neferi gibi çalışıyor. Galiba bu sefer iktidardan gerçekten gidiyorlar. .

81
30
yanıtYanıtla
Tüm 440 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title