Haberler

Erdoğan Murat Göğebakan İçin Mitingde Fatiha Okuttu

Güncelleme:

Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan seçimlere kısa bir süre kala yaptığı Van mitinginde Murat Göğebakan için ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi.

"ALLAH RIZASI İÇİN BİR FATİHA İSTİYORUM"

Erdoğan şöyle konuştu:

"Bugün hayatını kaybeden Murat kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum. Kendisi bu davaya gönül vermiş mümtaz bir şahsiyetti. Yarın Fatih Camii'nden kendisini Adana'ya uğurlayacağız. Ramazan'da buluşup, biraraya gelmiştik. Şimdi hepinizden Allah rızası için bir Fatiha istiyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Murat Göğebakan Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ACI GERÇEK:

MURAT GÖĞEBAKAN GERÇEKTEN GEREK SANATIYLA GEREK KİŞİLİĞİYLE TARZINDA TEK KİMSEYİ TAKLİT ETMEYEN KİMSE TARAFINDAN DA TAKLİT EDİLEMEYEN BİR SANATÇIYDI ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN CENAZE GÖMÜLMEDEN FATİHA OKUNMAZ BUNU KENDİ DE BİLİYOR BUNUN YAPTIĞI RESMEN İSTİSMARCILIK TARİHE OY TOPLAMAK UĞRUNA DİNİ KULLANAN OLARAK GEÇECEK VE İLAHİ ADALET İNŞALLAH AFFETMEYECEK ALLAH BİZLERİ DİNİ İSTİSMAR ARACI OLARAK KULLANANLARDAN EYLEMESİN AMİN

9
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title