Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin Gözü Aydın

Güncelleme:

49 Türk rehineyle ilgili mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önceden planlanmış, tüm detayları hesap edilmiş operasyon için Başbakan'a teşekkür ediyorum." dedi.

IŞİD tarafından rehin alınan Musul Başkonsolosu ile beraberindeki 48 kişi 101 gün sonra bu sabah serbest kaldı.

"MİLLETİMİZİN GÖZÜ AYDIN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da serbest bırakılan 49 Türk vatandaşıyla ilgili " Irak'ta bir süredir alıkonulan Musul Başkonsolosumuz, ailesi ve Başkonsolosluğumuzda bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, yapılan başarılı bir operasyonla kurtarılmıştır. Öncelikle, uzun süredir özgürlüklerinden mahrum kalmış olan Başkonsolosumuz ve ailesine, çalışma arkadaşlarına, Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm aziz vatandaşlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, milletimizin gözü aydın diyorum" dedi.

"ÖNCEDEN PLANLANMIŞ VE TÜM DETAYLARI HESAP EDİLMİŞ"

Erdoğan, "Önceden planlanmış, tüm detayları hesap edilmiş, tam bir gizlilik içinde bugün gece boyu devam ederek, sabaha karşı başarıyla tamamlanan bu operasyondan dolayı, Sayın Başbakan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Milli İstihbarat Teşkilatımız, alıkonulma hadisesinin başlamasından bugüne kadar meseleyi çok hassas şekilde sabırla, özveriyle takip etmiş; nihayetinde başarılı bir kurtarma operasyonu yapmıştır. Operasyonun son derece başarılı biçimde yürütülmüş, vatandaşlarımızın Türkiye'ye intikal ettirilmiş olması, Büyük Türkiye'nin ulaştığı seviyeleri göstermesi bakımından da son derece önemlidir ve değerlidir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (43)

burak:

eyy dinden uzak cehape eyy çirkin hırsız kapkaçı mehape ne oldu hayalleriniz biti galiab işte görün dünya liderini böyle politika yapar

45
10
yanıtYanıtla
burak:

anlaşılan bu olaya sevnmeyen bazı içkici cehapeliler vede fakir çirkin mehaapeliler var işte görüyoruz sayın başbakanımız nasıl politika yapıyor eğer işide saldırı falan yapılsaydı 49 rehinemizin canı tehlikleye girerdi ama siz ne anlarsınız sözde vatanseverler

34
10
yanıtYanıtla
kara:

bundan sonra bakalım ışıde karşı nasıl tavır koyacak başbakanınız ve cumhurbaşkanınız. . . . .

yanıt0
yanıt0
esas ataturkcu:

koltuk sevdasi ve iktidarlik icin her turlu pisligi yapan ulkenin irtibarini zedelemeye bilen calisan muhalefet bu olaya sevinmemisdir. .

30
9
yanıtYanıtla
ertan genc:

o süreçte ışid türk rehinelere nasıl aldı çabuk unutuyorsunuz herşeyi. eski haberleri bir kurcala, resmen göstere göstere herkez uyardı hükümeti o dönemde, altta bahadır arkadaşın yazdıkları doğru önceden planlanmış bir senaryo bu.

yanıt0
yanıt0
Vatandaşm@m.m:

Yazılmış seneryo herkes rolünü oynadı ve film biti. başka senaryolar.hazırlanmış bakalım ne olur.

11
25
yanıtYanıtla
Bahadır:

bu senaryonun çok önceden planlandığını herkes biliyor zaten.

13
23
yanıtYanıtla
aaa:

haha bu kendini hala başbakan sanıyor la :)) şişşşş uyan bak işid geldi :D

6
29
yanıtYanıtla
ismail:

ne kadar gerizekalı milletimiz var

9
25
yanıtYanıtla
vay be:

ermeni arkadaslarimiz sevinmemis habere

25
7
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title