Haberler

Erdoğan: Malezya Uçağını Rusya Vurdu

Güncelleme:

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında Malezya uçağının Rusya tarafından füze ile vurularak düşürüldüğünü ileri sürdü.

Bursa’da konuşan Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Batı ülklerini İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırı karşısında tutundukları tavırları eleştirdi. Erdoğan, "Yeni bir haçlı ittifakı ile karşı karşıyayız. Bu çok yanlış bir gidiş. Ben Batı’ya sesleniyorum. Bu dürüst bir yaklaşım değil. Bu yaklaşım yarın inanıyorum ki sizleri de boğacaktır. İşte buyurun bakın Ukrayna hava sahasında Malezya uçağı. Maalesef Rusya tarafından füze ile vurularak indirildi. Bu nasıl bir yaklaşımdır, bu nasıl anlayıştır. Hani dünya barışı için koşacaktık, Hani dünya barışına çalışacaktık" dedi.

"SUSMAK ORUCU BOZAR" PANKARTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’dan Bursa’ya getiren helikopter bugün saat 16.00’da Atıcılar Spor Tesislerindeki piste indi. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Ak Parti’nin Bursa Milletvekilleri karşıladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Ak Parti’ye ait seçim otobüsü ile Heykel’deki Valilik binasına geçerek, burada Vali Münir Karaloğlu’ndan, bilgi aldı. Başbakan Erdoğan’ın valiliğe geçişi sırasında tahta bacaklar üzerinde yürüyen ve üzerinde, "susmak oruç bozar" yazılı pankart bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişiyi, başbakanlık korumaları ambulansa bindirerek uzaklaştırdı.

ERDOĞAN 10 BİN KİŞİYE HİTAP ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra, Filistin Bayrağı’nın dağıtıldığı Gökdere Meydanı’na giderek, kadın ve erkeklerin, ayrı ayrı tutulup, aralarında çevik kuvvet polisinin yerleştirildiği, "Ey Filistin asla yalnız değilsin. Asla yalnız olmayacaksın", "Ne o paralelcell köşkte çekmiyor mu?", "Dünya dursa dil sussa, bitmez bu sevda büyük usta" yazılı pankartların bulunduğu miting alanında yaklaşık 10 bin kişiye hitap etti.

"KUTLU BİR YOLA ÇIKTIK"

Konuşmasına 30 Mart seçimlerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek başlayan Başbakan Erdoğan, bugüne kadar Türkiye’nin itibarını artırmanın gayreti içinde olduğunu ve 10 Ağustos’ta daha üst bir makamda hizmet için kutlu bir yola çıktığını söyledi. Erdoğan, "10 Ağustos’ta sizler takdir ederseniz, sizler yetki verirseniz, Türkiye Cumhuriyeti’nin halk oylarıyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olacak, o makamda Türkiye’ye vatanıma, milletime hizmetkar olacağım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Rusya Federasyonu Emine Erdoğan Malezya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Sivas deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle!
500

Yorumlar (33)

ummet:

hangi kutlu yol ummet kan agliyo sen oy derdindesin.

46
2
yanıtYanıtla
FİLİSTİN:

İNSANLARIN ÖLÜMÜNÜ SİYASİ SÖZCÜKLER DURDURABİLSEYDİ KEŞKE. AMA OLMUYOR İŞTE RECEP, İNSANLARIN ÖLÜMÜ SANA OY KAZANDIRIR DİYE UMUYORSUN AMA İNSANLAR ÖLÜYOR RECEP, ÖLÜYOR. BUNLAR SİYASETLE DEĞİL, SÖZLE LAFLA DEĞİL, YARDIMLA OLUR. HER OLAYI OY TOPLAMAK İÇİN FIRSAT GÖRMENİ ANLIYORUM AMA ONLARINDA CANI VAR. ONLAR ÖLÜYOR RECEP!

44
4
yanıtYanıtla
SAKARYAsad@mail.com:

HELAL OLSUN OLAYI İYİ ÖZETLEMİŞSİN. CUMHURBAŞKANLIĞI OYLARI İÇİN FİLİSTİNLİ KANINIDA ARAÇ YAPABİLEN BİR İNSAN ASLA MÜSLÜMAN OLAMAZ.

yanıt0
yanıt0
türko:

bu nasil bir aptallik? bir ülkenin basbakani olarak daha hic bir arastirma sorusturma yapilmamis bir olayi sen nasil da kalkip rusya yapti diyebiliyorsun? bu kadar acemiliik bu kadar aptallik olabilir mi? bu nasil bir vurdum duymazlik arkadas? bu adam bu ülkenin basina nusubet olsun diyemi getirildi?

24
12
yanıtYanıtla
KAAN:

BASBAKAN BENİM CEKTİGİMİN DORTTE BİRİNİ CEKSEN KAFAYİ YERDİN SEN FİL DİSİ KULENDE OTUR BAKALİM

25
9
yanıtYanıtla
SEMRA:

İSRAİLİ PROTESTO ETMEK İÇİN MARKALAR YAYINLANMIŞ.BU NE DEMEK TÜRKİYEYİ KAPAT DÜKKAN KAPATIR GİBİ DEMEK.12 YILDIR BİŞEYLER YAPTIĞINI SÖYLEYEN ERDOĞAN ESERİNLE ÖVÜN KOÇUMMM BU ÜLKENİN 12 YILDIR EMİN OL ENERJİSİNİ KENDİÇIKARLARIN VE AMERİKANIN EMRİ DOĞRULTUSUNDA HEBA ETTİN.AMA TÜRK MİLLETİ MÜSLÜMAN MİLLET UYANDI.NE TÜRKLÜĞÜNÜ NEDE İNANÇLARINI KULLANDIRMAYACAK KİMSEYE.

30
2
yanıtYanıtla
İSLAMI KULLANDIRMAZSAK AYAĞA KALKARIZ:

BÜYÜK ŞEHİRLERDE MİTİNGLERİNİ YAP OY GELECEK SANA KAZANDIRACAK HESAPLAMALARI ELEMANLARIN YAPMIŞTIR MENFAAT ORTAKLARINLA KADROLAŞTIKLARINLA MALI GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞ.MÜSLÜMANLIĞIMIZIDA AL AĞZINA DOLA MİLLETİ UYUT.SONRADA TÜRKLÜĞE HAKARET EDER KÜRDİSTAN DER ÜLKE BÖLMEYE KALKAR MİT LE OYUNLAR KURARA TÜRK DEVLETİNİN CUMHURBAŞKANI OLMAK İÇİN TÜRKLERİ HİÇE SAYARAK KANDIRMA AVINA ÇIKARSIN BÖYLE.BU MİLLETİN AZ BASİRETİ OLSA UYANIK BİLİNÇLİ OLSA SENİ SİYASETÇİ DİYE KAALE ALIRMIYDI HİÇ??

30
1
yanıtYanıtla
AK TROL:

ab oturumunda haçlılardan çok şey aldık diye anlata anlata bitiremiyordun ne oldu??

18
13
yanıtYanıtla
ERGENEKON:

SEN ÖNCE SURIYENIN DÜŞÜRÜP PİLOTLARIMIZI ŞEHİT ETTİĞİ UÇAGİMIZIN HESABINI SOR...DAHASI REYHANLININ GÖBEĞİNDE 52 SUNNİ(!) VATANDASINI KİM DİRI DİRİ YAKTIYSA BUNUN HESABINI GÖR....BIRAK ARTIK LAF CAMBAZLIGINI SANANE RUSYADAN...

23
8
yanıtYanıtla
COK LAF AZ IS:

BUYUK ORTADOGU NUN ES BASKANI NE KADAR COK BOS KONUSUYOR

26
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title