Haberler

Erdoğan'la Aynı Otelde Kalan Berna Laçin İsyan Etti

Güncelleme:

Erdoğan'la aynı otelde kalan Berna Laçin isyan etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Küba ziyaretinde konaklayacağı otelle kendisinin kalacağı otelin aynı olduğunu öğrenen ünlü oyuncu Berna Laçin, bu duruma tepki gösterdi.

Erdoğan'la aynı otelde kalan Berna Laçin isyan etti. Tatil için Küba'ya giden oyuncu Berna Laçin, ilginç bir sürprizle karşılaştı. Güney Amerika turu kapsamında 200 kişilik bir heyetle Küba'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berna Laçin'in kaldığı otele yerleşti.

"TESADÜFÜN BÖYLESİ"

Twitter hesabından bu duruma isyan eden ünlü oyuncu "Şu anda Küba'ya doğru yola çıktım. Ve Havana'da, Cumhurbaşkanı ile aynı gün aynı otelde kalacağımızı öğrendim. Tesadüfün böylesi" ifadelerine yer verdi.

"KÜBA'NIN KÖYLERİNE YOLA ÇIKMALI"

Açıklamalarının devamında sabaha karşı kaldığı otelden ayrılacağını belirten Laçin "En iyisi ben kalabalık etmiyim otelde hatta Havana'da... Sabah gün ağarmadan terkedip buraları, Küba'nın köylerine yola çıkmalı. Son karar" dedi.

İşte Berna Laçin'in attığı o tweet'ler;


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Güney Amerika Berna Laçin Küba Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title