Haberler

Erdoğan: Köşk'e Çıkarsam Halkın Cumhurbaşkanı Olurum

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, Köşk seçiminin masaya yatırıldığı toplantıda "Köşk'e çıkarsam halkın cumhurbaşkanı olurum" diyerek adaylık için sinyal verdi.

Başbakan Erdoğan'ın milletvekilleri ile yaptığı ve Köşk seçiminin masaya yatırıldığı toplantıda, "Köşk'e çıkarsam halkın cumhurbaşkanı olurum, tam yetki kullanırım" dediği öğrenildi.

AK Parti milletvekilleri, genel başkan yardımcıları ve yetkili organlarının başkanları 30 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti Genel Merkezinde Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında kahvaltıda bir araya geldi.

3 SAATLİK TOPLANTI

Kahvaltının ardından Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında istişare toplantısına geçildi. Basına kapalı düzenlenen toplantı 3 saat sürdü. Erdoğan'ın partisinin milletvekilleriyle bugün yaptığı toplantıda dağıtılan formda vekillerden "Cumhurbaşkanlığı seçimi için akıllarındaki üç ismi" forma yazmaları istendi.

ERDOĞAN: O HALDE KARAR VERİLDİ

AK Partili vekiller kendilerine dağıtılan anketi yanıtladı. Köşk adaylığı için Başbakan Erdoğan'ın ismi öne çıktı. Bunun üzerine Erdoğan, "O halde karar verilmiştir. Köşk'e çıkarsam halkın cumhurbaşkanı olurum, tam yetki kullanırım" dediği öğrenildi.

"ÇIKARSAM ANAYASAL YETKİLERİMİ KULLANIRIM"

Başbakan Erdoğan, bazı milletvekillerinin Köşk’e çıkmaması yönünde görüş belirtmeleri üzerine, Cumhurbaşkanının ilk kez halk tarafından seçileceğini anımsatarak, “Sistem değişti, fetret dönemi olmaz, çünkü icra makamı orası” dedi.

Cumhurbaşkanı olması halinde Anayasal yetkilerini kullanacağını da belirten Erdoğan, “Çok sayıda arkadaşımız var Başbakanlık yapacak. Bu 12-13 yılda çok sayıda kadro geldi” dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (136)

VATANDAQŞinfo@yahoo.comm:

HALKIN BAŞBAKANI OLAMADIN , CUMHURBAŞKANI NASIL OLACAKSIN ?

39
38
yanıtYanıtla
İstanbul 34fatmaselcuk67@hotmail.com:

Maalesf yanlışlıkla kırmızıya bastım.Ne kadar da haklısınız.

yanıt0
yanıt0
diktatörgabi@hotmail.de:

sen hic bir zaman halkin cunhurbaskani olmayayacaksin....sen ancak ihale medyasininve ihale madyasinin kandirdigi yüzde 43 ün cumhurbaskani olabilirsin

42
26
yanıtYanıtla
koray türkmenkorturkmen@yandex.com:

Sen ancak egolarının cumhurbaşkanı olabilirsin.

34
34
yanıtYanıtla
asli yilmazprenses2121@-hotmail.com:

Yakişir tayip baba

27
33
yanıtYanıtla
Hamzafb_hamza_1907@windowslive.com:

Sana her sey yakisir basbakanim (Recep Tayyip Erdogan)

24
36
yanıtYanıtla
ADALETlosgalacticos6161@gmail.com:

YANDAŞ HALKIN MI YALAKA HALKIN MI AYAKKABI KUTULU HALKIN MI YOKSA PARALEL HALKIN MI....ALLAH SENİ BU HALKA YAPDIĞIN ZÜLÜMLERDEN YOLSUZLUKLARDAN BÖLÜCÜ VE AYRIMLAŞDIRMANDAN VE BU ÜLKEYİ SATTIĞINDAN DOLAYI AFFETSİN....O KOLTUĞA NASİP OLSAN BİLE FAZLA KALMAYASIN

29
26
yanıtYanıtla
İ.DOĞANilhami_d90@hotmail.com:

SENİ ÇOK SEVİYORUM SAYIN BAŞBAKANIMMM ,DOST DÜŞMAN HERKEZ DUYSUN BUNU.HER YER BAŞBAKAN HER YER RECEP TAYYİP ERDOĞAN.

20
30
yanıtYanıtla
RECEP TAYYİP ERDOĞANIN ASKERİilhami_d90@hotma:

BU ÜLKENİN TEK BİR LİDERİ VAR, RECEP TAYYİP ERDOĞAN !!!

18
30
yanıtYanıtla
Mertmert@gmx.de:

Tayyip Erdoğanın evine bir girebilsem onda 8 kamyon dolusu para var evinde odalar dolusu oğlu Bilal`in evide dahil. Medeniyetler İttifakı Eşbaşkanı, bir diğeri ise Dinler arası Diyalog dört kitabın dördüde hak dindir diyendir.Biri, La ilahe illallah yeterlidir diyen, Muhammedün Resulullah demeden de insanlar cennete girecek diyen zat.Bir diğeride, domuz etini serbest bırakan, Zinayı suç olmaktan çıkaran, Din Kitaplarından Kelimeyi tevhidden Muhammedul Resulallah`ı çıkaran, ne zamandan beri hırsızlara aferin der olduk, ne zamandan beri zinayı suç olmaktan çıkarmışlara, içimizden dost tutan zina yapanlara bravo der olduk, ne zamandan beri memlekette helal haram mundar etmidir demeden yer olduk.

27
19
yanıtYanıtla
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title