Haberler

Erdoğan, Kendisine Ulaşmak İsterken Düşen Genç Kızı Teselli Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine ulaşmak isterken düşen genç kızın yanına gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'daki temaslarının ardından kent merkezinde otobüsten vatandaşları selamladı. Erdoğan'a ulaşmak isteyen bir genç kız bu sırada düştü. Bunu fark eden Erdoğan, genç kızın yanına inerek teselli etti.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Bir süre genç kızla sohbet eden Erdoğan hatıra fotoğrafı çektirdi. Kent merkezinde Erdoğan'ın geçtiği güzergahta vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Aksaray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (98)

ALPER:

adam olmus 61 yas karizmaya bak yesinler sizin ermeni sifatli selonuzu insan lider olmaz lider dogar

119
4
yanıtYanıtla
Abu Cemil Mobil-ANDROID:

kesin sonuç sana katılıyorum. oylar AKP ye

71
16
yanıtYanıtla
ruhMobil-ANDROID:

kimse tayyipi istemiyor denir herifler yüzde elli alır .diğer elli sizi vatikana gönderecez az kaldı

77
5
yanıtYanıtla
hakimmobilWeb@haberler.com:

Seni seviyoruz rte.....

46
36
yanıtYanıtla
Yahya ÖZDALG:

mizansel. Hepsi ayarlanmıştır

42
32
yanıtYanıtla
Stratejik düşününMobil-IOS:

HDP ye oy ver akpden kurtul ! Olay bu kadar basit.

26
43
yanıtYanıtla
erzurumlu25:

yalak görüntüler bizler hdp bizler meclise

29
39
yanıtYanıtla
emrehan:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınabi ben aksarayliyim yurtdisinda yasiyorum, heryil olmasada 2senede bir memlekete baba ocagina giderim ama aksaray cok modern ve yasanabilir yer oldu, yollar köprüler cocuklar icin alanlar, acik spor alanlari. yemin ediyorum aksaray su an yasadigim yerden cok cok güzel bir sehir oldu. bu hizmette emegi gecen belediye baskani olsun, cöpcüsü olsun, milletvekili olsun bu güzel ülkemize bir civi cakanda Allah razi olsun, inaniyorumki bu hizmeti Tayyip Erdogana borcluyuz, niye daha önceki hükümetler yapmadi bunu abicim, yigidi öldürsekte hakkini veririz. saygilar sevgiler vatana.

41
19
yanıtYanıtla
SIVEREKLI:

bu adam icin ölürüm asaleti yeter sevme fakat saygin olsun yeter

35
18
yanıtYanıtla
ademmobilWeb@haberler.com:

Akp :43 chp:28 mhp:20 bdp:9 ittifak :6.5 digerleri 4.5

44
7
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title