Haberler

Erdoğan: Askerimiz Polisimiz Gerekeni Yapacaktır

Güncelleme:

Birçok ilde patlak veren Kobani eylemleriyle ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Askerimiz polisimiz artık ne gerekiyorsa yapacaktır." dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin 2014-2015 Akademik Yılının açılış töreninde konuşan Erdoğan Kobani eylemlerine ilişkin, "Bölücü terör örgütü bu işin baş sorumlusudur. Polisimizi şehit edenler ortada. Kusura bakmayın kimse akıl vermesin. Polis ve askerin kalkanla müdahalesi etmesi yeterli değil. Artık ne gerekiyorsa onu yapacaklar." dedi.

49 rehinenin kurtarılmasına ilişkin de kısa bir değerlendirmede bulunan Erdoğan, "49 rehine olayında soğukkanlı davranmamız gerekiyordu. 102 günün sonunda vatandaşlarımızı kurtardık. 49 kişiyi nasıl kurtardınız diyorlar. Ne verdiniz de kurtardınız diyorlar. Ne verdiysek verdik işi bitirdik mi sen ona bak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Birkaç gündür eski Türkiye'yi diriltmek adına yeni birtakım girişimlerin sahnelendiğini görüyoruz. Dikkatinizi çekiyorum, birkaç gündür sergilenen şiddet eylemlerinin arkasında sadece bir örgüt, sadece bir siyasi görüş yok. Baktığınızda eski Türkiye'nin tüm aktörlerinin açık ya da gizli şekilde bu şiddet eylemlerine destek verdiğini görüyorsunuz.

"YA İNSAF BE!"

Şu anda Türkiye'de bakıyorum ki bazı siyasiler çıkmış şunu konuşuyor, 'Tezkereye oy vermedik ama yeni bir tezkere'. Nedir? 'Sadece Kobani'ye yönelik bir tezkere yapabiliriz'. Ya insaf be. Şimdi Kobani'den 200 bin insanı Türkiye evine almış onlara ev sahipliği yapıyor ama sen 200 bin insanı öldüren Esad'ı korumak için mi bunu yapıyorsun? Suriye'de devlet terörü var ve bu devlet terörünün başı da Esad'tır.

"ASKERİMİZ POLİSİMİZ GEREKENİ YAPACAKTIR"

Bölücü terör örgütü bu işin baş sorumlusudur. Yani o çocukların eline molotofları verenler, taşları verenler bunlarla beraber hatta silahı verenler, işte polisimizi, polislerimizi şehit edenler ortada. Bütün bunlara karşı polisimiz ne yapacak, hala kalkan mı tutacak? Kusura bakmasınlar, kimse de bu konuda bize akıl vermesin. Artık ne polisimizin ne askerimizin kalkanla bu işin önüne geçmesi mümkün değil. Gereği neyse askerimiz de polisimiz de bundan sonra onu yapacaktır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Kusura Kobani Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
title