Haberler

Erdoğan'ın Taziyesi, Ermenice Dahil 9 Dilde Yayınlandı

Güncelleme:

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 1915 olaylarıyla ilgili taziye mesajı, Ermenice dahil 9 dilde yayımlandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ermeni katliamına yol açan 1915 olaylarıyla ilgili taziye mesajı, Ermenice dâhil 9 dilde yayımlandı.

ERDOĞAN'IN TAZİYESİ'NDE ÇARPICI İFADELER

1915 kurbanlarının torunlarına taziye mesajı içeren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın açıklamasında çarpıcı ifadeler yer aldı.

BAŞBAKANLIK RESMİ SİTESİNDE RESMÎ ÇEVİRİLER YAYINLANDI

 Açıklamanın resmi çevirisine İngilizce , Fransızca, Almanca, İspanyolca, Arapça, Rusça, Doğu Ermenice ve Batı Ermenice (Diaspora'nın kullandığı dil) olarak Başbakanlık'ın resmi sitesinde de yer verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Politika Haberler

500

Yorumlar (3)

SÜLEYMAN BULUTsbulutof@hotmail.com:

ERMENİLER 1992 DE DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE KATLİAM YAPTI HERŞEY ORTADA KATLAMI NİYE YATILAR ACABA ERMENİLER BU SORUYU KENDİLERİNE SORUYORMU KATLİAM YAPACAK KADAR GADDAR OLANLAR BİRGÜM MUTLAKA KATLİAMA MARUZ KALIRLAR. BUNLAR MERTCE SAVAŞMAZLAR OSMALI DEVLETİNE KARŞI MASUMMUYDULAR DA OSMANLI DIŞ DÜŞMANLA SAVAŞIRKEN KENDİ HALKI OLAN ERMENİLERE KATLIAM YAPTI KARABAĞ VARKEN SİZE İNANANLARA ŞAŞIYORUM

19
4
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN BULUTsbulutof@hotmail.com:

DÜŞMANDAN HAİN OLMAZ.HAİN DOSTAN OLURBİZLER TURK MİLLETİ OLARAK SAFLIKKTAN KENDİMİZİ KURTARAMADIĞIMIZ SÜRECE CÖK HAİN ÜRETİRİZ

17
0
yanıtYanıtla
atillaks070@mynet.com:

9 dilde birde valla bravo büyük icraat

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title