Haberler

Erdoğan'ın Standda Uzun Uzun İncelediği Otobüs

Güncelleme:

MÜSİAD'ın 15. Uluslararası Fuarı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gezdiği standda şoför koltuğuna oturduğu otobüslerden biri hakkında bilgi alması dikkat çekti.

Global İletişim Ortağı olduğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 15. Uluslararası Fuarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı açılış töreniyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreninin ardından standları gezdi.

ERDOĞAN'IN UZUN UZUN İNCELEDİĞİ OTOBÜS

Gezisi sırasında stand içerisinde bulunan araçları uzun inceleyen Erdoğan, otobüslerden birinin şoför koltuğuna oturarak araçtaki sistemi uzun uzun inceledi. Yetkililerden otobüs hakkında bilgi alan Erdoğan'ın yanındaki danışmanların not alması da dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

pasali20:

BİLAL İÇİN BAKIYORDUR EE BİLAL TURİZMCİ GEMİCİKLERDEN SONRA OTOBÜS FİLOSUDA KURACAKLAR PARA SORUN DEĞİL 2 ÇANTA DAHA ÇIKARTIRLAR OLUR BİTER. BABADAN OĞULA :)

40
22
yanıtYanıtla
adamsınMobil-ANDROID:

Allah başimizdan eksik etmesin dünya lideri

14
40
yanıtYanıtla
VURAL:

HOLLANDADAN SLM CUMHUR BASKANIM, , , SANA BIR BEN DEGIL DUNYA SANA HAYRAN. VAROL. BASIMIZIN TACI, SENI BUTUN AVRUPA AYAKTA ALKISLIYO, SAYGILAR REIS

29
19
yanıtYanıtla
babacan:

ALLAH belanı versin mahf ettin bizleri

27
18
yanıtYanıtla
HuseyinkaraalpMobil-IOS:

Kesin len pralelciler erdogan olmasaydi ne otobus ne marmaray nede otabanlar goturdunuz ulke batiyodu nankorler...

19
23
yanıtYanıtla
eraymobilWeb@haberler.com:

Gezici yobazlar catlıyo gine.örümcek kafali bunlar.sanki kendi binecek o baktiği araclara.sen bineceksin sen faydalanacaksin be hey dangalak.memleket icin millet icin bütün bunlar.insallah daha iyilerinide görecez.varol reis

23
15
yanıtYanıtla
Selim Simsek Mobil-IOS:

Insanda saygı diye birsey olur ülkemin cunfur başkanına böyle yorum yapılmaz babacan kardeş? Adam gibi adam beni cunfur başkanım Allah basımızdan eksik etmesin.

17
18
yanıtYanıtla
El Turco Mobil-IOS:

Büyük baskan

18
13
yanıtYanıtla
scarface calimciMobil-ANDROID:

aynen Allah basimizdan böyle bir krali eksik etmesin varligi yeter

15
15
yanıtYanıtla
misterx:

gereksiz yorum yapan dallamalar. azıcık adam oluverin.

21
7
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title