Haberler

Erdoğan'ın Sözlerine Fırat'tan Jet Yanıt: Ey Halkım Allah Rızası İçin Gerçekleri Görün

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı'nın PKK'yla ilgili "Zerdüşt dininin eğitimini veriyorlar" sözlerine HDP'li Fırat'tan jet yanıt geldi. Fırat, "Ey Halkım, Allah rızası için gerçekleri görün" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün Batman'da yaptığı konuşmasında HDP'nin Diyanet'le ilgili sözlerini eleştirdikten sonra "Dağlardaki kamplarda işte elimize geçen belgeler, bunlar Zerdüşt dininin eğitimini veriyorlar. Bunları çok iyi tanımamız, çok iyi bilmemiz gerekiyor ve bunları da benim Kürt kardeşlerime iyi anlatmamız gerekiyor. Bir oyuna geldik, bir daha aynı oyunlara gelmeyelim." şeklinde konuştu.

FIRAT CEVAP VERDİ

Bu konuşmaya AK Parti'nin kurucularından olan ve uzun süre Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte hareket ettikten sonra HDP'den Mersin milletvekili adayı olan Dengir Mir Mehmet Fırat cevap verdi. Fırat, Twitter'dan, "Sayın Cumhurbaşkanının Kürtlere ve HDP'ye yönelik Batman'da söylediği "Zerdüşt" konulu sözlerini şiddetle protesto ediyor ve lanetliyoruz. O ifadeler tüm Kürt halkına, ayrıca Zerdüşt inancına sahip olanlara ve HDP'ye açık hakaretler içermektedir. Ey Halkım, değerli kardeşlerim Allah rızası için artık lütfen gerçekleri görün ve sandıkta gereken cevabı size bu hakaretleri yapanlara verin." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dengir Mir Mehmet Fırat Recep Tayyip Erdoğan Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (429)

AVATARmobilWeb@haberler.com:

Bu ülkede dindar olmak için ya AKP li olacaksın yada üç hilali taşıyacaksın çünkü din bunların tekelinde

96
160
yanıtYanıtla
veyselMobil-ANDROID:

Erdoğan doğru söylüyor, bunları zaten herkes biliyor

116
130
yanıtYanıtla
cemilmobilWeb@haberler.com:

Dağlarda kamplarda olanlardan yani pkk dan bahasediyor reis kürtlerden kürt kardeşlerimizden bahsetmiyor

136
107
yanıtYanıtla
selami:

Hz musa korkar ve irkilir, bu ses nerden geliyor, ''''ben senin rabbinim ey musa der Yüce Allah, bir müddet sonra musa yarabbi senin yüzünüde görmek isterim diye nida da bulunur, Allahuteala buyururki ey musa sen beni göremezsin görürsende yanar biter yok olursun, şimdi karşındaki dağa bak der, Musa A. S. karşı dağa baktığında koskoca dağın biranda un ufak olup yok olduğunu görür, Yüce Allah buyururki, işte o dağ benim cemalimi gördü az önce, şimdi anladınmı eyy musa'''''' Kuranı kerimden dilim döndüğünce anlattım, diyeceğim o ki değil Zerdüşt ki tam bilmiyorum kimdir, Kitap sahibi peygambere bile Yüce Allahı görmek nasip olmamış, bunun nedenide çok açık belirtilmiş, size o yalanları söyleyenlere bunuda anlatın ve sorun, nasıl yani deyin

yanıt0
yanıt0
mustafamobilWeb@haberler.com:

Bu fıratmıdır nedir, adıyamanın ağalarından, ne din bilir ne iman kalkmış birde allah rızasından bahsediyor.he diyeceksin akp de ike niye böyle deyildimi.gine böyleydi.fakat bunlar böyledir nerede menfaat oraya kapak at hesabı. Bunların dini imanı menfaat.

124
102
yanıtYanıtla
allah büyükmobilWeb@haberler.com:

Cok şükür müslümaniz ve hdpliyiz karalamyi birak senin zamaninda il baskanin bile dindarlar bdp ye oy veriyor dedi ..kovdun zerdust kart kurt cocuk hikayeleri artik ...

94
104
yanıtYanıtla
BABA:

Kürtler zaten hiç zerdüşt dininden olmamış ki sen onlara sesleniyorsun demekki sen zerdşt sün yazık atalarının kemiklerini sızlatma, menfaat için. 15 yıl dizinin dibinden ayrılmadığın insan. Menfaatine dokunduğu için kötümü oldu?

79
102
yanıtYanıtla
1961Mobil-ANDROID:

oylar AK PARTİYE

119
39
yanıtYanıtla
asvmobilWeb@haberler.com:

cumhur başkanımızı kimseye ezdirmeyiz duyduk duymayana söylesin onun arkasnda akpliler varken

117
27
yanıtYanıtla
AKİF ANAMURLU:

Kur''an''ı kim yakar?Kur''an Kursu''nu kim yakar?Sen layık olduğun yere gittin. Akparti senden kurtuldu.

89
49
yanıtYanıtla
Tüm 429 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title