Haberler

Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Destek

Antalya AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe başkanları ve partililer Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu.

Antalya AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe başkanları ve partililer Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu.

Kazım Özalp Caddesinde bulunan Ziraat Bankası'na giden partililer bağışta bulunurken başta Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan, Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar olmak üzere il ve ilçe yöneticilerinin yanısıra partililer ile vatandaşlar da bağış kampanyasına destek verdi.

Bağış kampanyasına partililer de büyük destek verirken AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, "Cumhurbaşkanlığı süreci başladı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en önemli seçimine tanıklık ediyoruz. Bu seçim milletimizin kaderi bakımından çok önemli. Bu seçimde milletin adayıyla dışarıdan gelen ithal adaylar arasında yarışma söz konusu. Dolayısıyla biz bu seçimde taraf olduğumuzu göstermek istedik. Milletin yanında saf tuttuğumuzu arkadaşımızla gösterdik" dedi.

Antalyalıları Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmaya davet eden İl Başkanı Mustafa Köse, "Bu destek her türlü şekilde olur. Fiilen olur, çalışmalarımıza katılmak isteyerek olur, dua ile olur. Aynı zamanda da Sayın Başbakanımızın hesabına para yatırarak da olur. Millet olarak fert fert bir duruş göstermenin zamanı gelmiştir. Antalyalılardan bu duruşu bekliyoruz. Bugün arkadaşlarımızla ve değerli Antalyalı hemşerimizle Başbakanımıza destek olmak amaçlı Ziraat Bankası Kapalıyol Şubesinde Recep Tayyip Erdoğan adına açılmış hesaba para yatırdık. Paranın ne kadar olduğu, kaç lira olduğu çok önemli değil. Bu iradeyi ortaya koymak önemlidir. Bu iradeyi ortaya koyan tüm hemşerilerimize buradan çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki seçim Türkiye açısından bir milat olacaktır. Bu seçimde yine 12 senedir olduğu gibi milletin iradesi galip gelecektir. İnşallah milletin bağrından çıkmış milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacaktır" şeklinde konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'de bağışını gerçekleştirdikten sonra yaptığı açıklamada, "Bugün Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde kampanyaya destek olmak üzere il başkanımızla birlikte tarafımızı belli etmek için Ziraat Bankası Merkez Şube'sine geldik. Sayın Başbakanımızın hesabına bağışlarımızı gerçekleştirdik. Ben bu bağışların miktarından çok bağışların yapılıp yapılmama noktasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Üç kuruşta olsa beş kuruşta olsa Recep Tayyip Erdoğan ve yeni Türkiye'ye, bu kampanyaya destek olması milletin adamımın yanında saf tutması arzumuzdur. Seçimler hayırlı neticeyle tamamlanacak ve milletimizde bugüne kadar olmadığı şekliyle kendi özgür iradesiyle seçmiş olacak. Buda yeni Türkiye için yeni bir gelişme olacak. Ben bu seçimin yeni sürecin ülkemize nice güzel günler getirmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Köse Antalya Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title