Haberler

Erdoğan'ın Rekor Kırdığı İlçe: Sincik'te Yüzde 96 Oy Aldı

Güncelleme:

Sandıkların yüzde 100'ünün açıldığı Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan ilk kez seçilmiş Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü'ne çıkmaya hak kazandı.

Seçim sonuçlarına göre, Erdoğan'a Adıyaman'ın Sincik ilçesinde yaklaşık 8 bin 800 seçmenin 8 bin 500'ü oyunu vererek yüzde 96 oranında destek çıktı.

GÜNEYSU'DAN DAHA YÜKSEK OY ALDI

Bu oy oranı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinden bile daha yüksek çıktı. Güneysu'da Erdoğan yüzde 92 oranında oy aldı.

REKOR KIRDIĞI İL İSE ŞAŞIRTMADI

12. cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'a rekor oy gelen il şaşırtmadı. Recep Tayyip Erdoğan memleketi Rize'de toplam oyların yüzde 80,6 'sını alarak rekor kırdı.

Rize'yi yüzde 80,3 oy ile Bayburt takip etti.

ERDOĞAN'IN YÜKSEK OY ALDIĞI İLLER

Konya yüzde 75,

Gümüşhane yüzde 74,

Düzce yüzde 74,

Çankırı yüzde 73,

Aksaray yüzde 73,

Kahramanmaraş yüzde 72,

Trabzon yüzde 71,

Sivas yüzde 71,

Erzurum yüzde 70,

Malatya yüzde 70,

Adıyaman yüzde 70,

Şanlıurfa yüzde 70

Elazığ yüzde 70.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman Güneysu Sincik Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (6)

sincikli:

kardeşim dağın başındayız dünyada ne oluyur ne bitiyor haberimiz yok bize kömür veriyor deniliyor bir de kömür yardımı yapıyorlar sonrada oyumuzu ona veriyoz bizim suçumuz ne

23
50
yanıtYanıtla
adıyamanlı:

insanlar artık kime oy verceyı biliyor hastanelerden bizler sabahın erkenden siraya girmek icin giderdık ondan sonra doğtur bey derdıki yazhaneye gelı orda halederiz bunlar untunuzim arkadaşlar

35
6
yanıtYanıtla
mücahit41:

bir izmitli olarak adıyamanlı kardeşlerime helal olsun hayırlı olsun

12
3
yanıtYanıtla
mahmut:

2011 seçimlerinde Sincik ilçesi yine Erdoğan a en yüksek oyu vermiş. EE artık Cumbaba olarak bi ziyareti ve teşekkürü hak ettiler.

8
3
yanıtYanıtla
MOHTİ LAZ:

İTİRAF: YAZDIKLARIMI İYİ OKUYUN HATTA ARAŞTIRIN: 1876 DEVLET OSMANLI DEVLETİ SEÇİM YAPILIYOR VE GİZLİ OY AÇIK SAYIM İLKESİ VAR. 1909 2. MEŞRUTİYET DEVLET YİNE OSMANLI, ÇOK PARTİLİ HAYAT VAR, PARTİLERİ SAYMAYACAĞIM ARAŞTIRABİLİRSİNİZ. 1923 DEVLET TÜRKİYE CUMHURİYETİ, 1945 E KADAR TEK PARTİLİ HAYAT, 1945 DE ÇOK PARTİLİ HAYATA GEÇİŞ VAR VE SEÇİMİ CHP KAZANIYOR AMA AÇIK OY GİZLİ SAYIM, YANİ GİZLİ OY AÇIK SAYIM İLKESİ YOK. 1950 GİZLİ OY AÇIK SAYIM İLKESİ ANAYASAYA GİRİYOR VE 1950 SEÇİMLERİNDE DEMOKRAT PARTİ OYLARI TAVAN YAPIYOR. BU TABLO HER ŞEYİ AÇIKLIYOR. KIRILMA NOKTASI 1950 DİR. İNSANLAR ŞİMDİKİ GİBİ OYLARINI PERDE ARKASINDA KİMSE GÖRMEDEN KULLANIYOR VE AÇIK SAYIM DÖKÜM YAPILIYOR. SONRASINDA DARBELER, SUİKASTLER, HUKUKSUZLUKLAR. AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARIN VE DÜNYAYA DAHA GENİŞ AÇIDAN BAKIN. DEMOKRASİ TARİHİMİZ KİRLİ. OSMANLI DEVLETİN DE BİLE, O DÖNEMDE 1909 DA MEŞRUTİ PARLAMENTER MONARŞİ VARDI. NEDENSE CUMHURİYET İLAN EDİLİYOR DAHA DA İLERLEYECEĞİMİZE GERİLİYORUZ

6
4
yanıtYanıtla
önce vatan:

Cemaatlerin beslediği adamlar ne denirse onu yapıyorlar,bildikleri sıfır sadece anlatılanlara göre seçim yapıp şıhlarına tapıyorlar..

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title