Haberler

Erdoğan'ın Plakası, Başka Bir Aracın Üstüne Kayıtlı Çıktı

Güncelleme:

Tayyip Erdoğan'ın seçim yasaklarının başlamasıyla kullanmaya başladığı otomobilin plakası, başka bir aracın üstüne kayıtlı çıktı.

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, bugün seçim yasaklarının başlamasıyla makam aracını değil sivil plakalı bir aracı kullandı. Van'daki miting için evinden ayrılırken "06 BV 8534" plakalı Mercedes marka bir aracı kullanan Erdoğan, ANA uçağını da kullanmadı.

PLAKA SAHTE ÇIKTI

Erdoğan'ın makam aracı olarak kullandığı arabanın plakası ise başka bir araca ait çıktı.. E-Devlet üzerinden yapılan sorgulamada Erdoğan'ın kullandığı araçta takılı olan plaka, 2009 model, Fiat marka bir gri bir araca ait gözüküyor.

AYNI SKANDALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE DE YAPMIŞTI

Bu olay Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğu dönemde yaşanan bir başka skandalı akıllara getirdi.

Erdoğan'ın 1994 yılında propaganda, ardından da makam aracı olarak kullandığı 1992 model 300 SE Mercedes'in plakası da '34 RTE 54'tü.

Plakadaki RTE, Erdoğan'ın adı ve soyadının ilk harflerini, 54 ise 1954 olan doğum tarihini yansıtıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mercedes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (65)

VATAN:

ÇANKIRILI senin bu yorumuna gülerim ben..siz şu internet aleminde sürekli olumlu görüş aşılamaya çalışan şakşakçılarsınz sanırım..hahahaha gerçekten güldürdün beni. Adamın plakası bile sahte yaa var mı bundan ötesii :))

104
4
yanıtYanıtla
ŞİRİNCELİ:

İMAM ........ CEMAAT .....

78
1
yanıtYanıtla
rte:

vay sahteker

67
3
yanıtYanıtla
ADANALI:

NE OLACAK PLAKANIN SAHTE OLDUĞUNA İNANMAZ Kİ KOYUNLAR. ONADA BİR KILIF BULURLAR

44
9
yanıtYanıtla
Gaddar Davud:

Zaten aracın içindeki de Erdoğan değildir , Montajdır :) paralel yapı ya da iisrailin işidir bu :)

43
3
yanıtYanıtla
SEHZADE:

BEN ERDOGANIN SECILMESINI ISTIYORUM NEDEN CUNKU ULKEYI BOLSUN KAOSA SURUKLESIN,TURKIYEYI YIKSIN KI BU MILLET UYANSIN,ANLASIN HALK O KADAR VURDUMDUYMAZ OLDU KI ERDOGANIN BILE BILE YALANLARINA INANIYOR DIZILERE SENARYOLARA DEVAM TURK HALKI.ULKEYI YIKACAK OLAN ADAM ERDOGAN

31
8
yanıtYanıtla
Palavraci:

Adamin Hayati Sahte yalan Dolan Pilaka sahte cikmis cokmu

31
7
yanıtYanıtla
HDP Demirtaş Oylar:

başbakanın bunun yapması normal bir şeydir.Güvenlik nedeni ile olabilir.

10
28
yanıtYanıtla
gayserili:

Yalandir. Koskoca basbakan, bile bile sahte plaka ile gezecek. Yalan atin ama ufak olsun ki yenilir cinsten oldun. Böyle yalana inanmak icin geri zekali olmak lazim.

6
31
yanıtYanıtla
kerem:

Ulen denyolar adam plakayıdamı ayralıyor. Etrafındaki denyolar bunuda beceremiyorsa adam ne yapsın. Adam hem sizin gibi gezi zekalılarla uğraşıp bide erafındaki geri zekalılara nasıl yeticek. sonuçta insan.

10
26
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title