Haberler

Erdoğan'ın katıldığı Mevlit Programında Korumaları Dikkat Çekti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Görmez Gaziantep'te terör saldırısında ölenler için düzenlenen mevlit programına katıldı. Erdoğan'ın korumaları dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenler için düzenlenen mevlit programına katıldı.

KORUMALAR ERDOĞAN VE CEMAAT ARASINDA ETTEN DUVAR ÖRDÜ

Gaziantep'teki temasları kapsamında saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Prof. Dr. Görmez, daha sonra Ulu Cami'de düzenlenen ve bir bölümüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da iştirak ettiği programda yer aldı. Mevlit sırasında Erdoğan'ın korumalarının cami cemaati ve Erdoğan arasında etten duvar oluşturdukları dikkat çekti.

"SEN KAHREYLE ALLAHIM"

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından söz alan Görmez, "Bir düğün gecesini ölüm gecesine dönüştüren, o vahşete razı olan insanları sen kahreyle Allah'ım. Bizleri bu tür kötülüklerden muhafaza eyle. İnsanlık bu kadar vicdansız olmasın, onlara vicdan ve merhamet ihsan eyle. Allah'ım sınır ötesinde savaşan kardeşlerimizi her türlü kötülüklerden muhafaza eyle, salimen evlerine, yurtlarına dönmeyi nasip eyle, İslam beldelerine barış ve ihsan eyle..." şeklinde dua etti. Ulu Cami'deki programa vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Görmez Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title