Haberler

Erdoğan'ın 'Dalkavuk' Dediği Gazeteciye TSK'dan Özel Davet

Güncelleme:

CNN muhabiri Ivan Watson, Genelkurmay Başkanlığı'nın özel davetlisi olarak Suriye-Türkiye sınırındaki TSK noktalarını yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı olayları sırasında yaptığı yayınlar nedeniyle 'dalkavuk' ve 'dış mihrak' ilan ettiği CNN muhabiri Ivan Watson, Genelkurmay Başkanlığı'nın özel davetlisi olarak Suriye- Türkiye sınırındaki TSK noktalarını yerinde inceledi.

TSK'NIN NÖBET NOKTALARINA GİRDİ

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; ABD'li gazeteci, sınırdaki askeri bölgeleri gezerek, " Türkiye'nin sınırı nasıl koruduğuna" ilişkin bir haber yaptı. Erdoğan'ın 'dış mihrak' ilan ettiği Watson, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin nöbet noktalarına da girerek, görüntü aldı.

TAKSİM'DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Uzun yıllardır İstanbul'da görev yapan Watson, 31 Mayıs 2014 tarihinde, Gezi Parkı protestolarının birinci yılı nedeniyle olağanüstü güvenlik önlemleri alınan Taksim'de gözaltına alınmış, bu olayın kamuoyunda yarattığı tepki üzerine o dönem Başbakan olan Erdoğan da Watson için 'dış mihrak' ve 'dalkavuk' ifadelerini kullanmıştı. Bu olayın ardından Türkiye'den ayrılan Ivan Watson şu sıralar Hong Kong'da görev yapıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ivan Watson Türkiye Tsk Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

RAHMETLI:

alavrayi birakin da sadet''e gelin. !Kasimpasali bugune kadar ne istediyse oldu. Turkiye''yi dunya''da yalniz birakti. Suriye ve ISID lonusunda yanlis kart oynadi, 17. Aralik ta aciga cikan butun yolsuzluklari kendi adaleti ile ort -pas etti ve Bakan cocuklarini, kendi cocugunu temize cikardi. Muslumanlik icin savas veriyorum dedi, kurtler''le beraber muslumanlara karsi savas acti. Siz yine oylarinizi yine verin bu padisah kasimpasaliya ve de yakinda gelin benim yanima. !!!!!!!!!!

9
2
yanıtYanıtla
ANLAMADIM:

TSK NIN BUNU YAPMAKTAKİ AMACINI ÇOK MERAK ETTİM BİR İNGİLİZİN BİZİM MEVZİLERİMİZDE İŞİ NE ARTIK TC DE İŞİ KALMAMIŞ HONKONG MUHABİRİ OLDUĞU HALDE İLGİNÇ

7
2
yanıtYanıtla
RAHMETLI:

Palavrayi birakin da sadet''e gelin. !Kasimpasali bugune kadar ne istediyse oldu. Turkiye''yi dunya''da yalniz birakti. Suriye ve ISID lonusunda yanlis kart oynadi, 17. Aralik ta aciga cikan butun yolsuzluklari kendi adaleti ile ort -pas etti ve Bakan cocuklarini, kendi cocugunu temize cikardi. Muslumanlik icin savas veriyorum dedi, kurtler''le beraber muslumanlara karsi savas acti. Siz yine oylarinizi yine verin bu padisah kasimpasaliya ve de yakinda gelin benim yanima. !!!!!!!!!!

5
3
yanıtYanıtla
erol:

tsk zaten akpnin arka bahcesi haline geldi ordu sayilmaz artik bi faliyetide yok zaten

0
0
yanıtYanıtla
dünyanın taşları dökülüyor:

yalamıklar yalamıkları koklar. . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title