Haberler

Erdoğan'ın Annesi Vefat Etti

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan'ın, bir hafta önce hastaneye kaldırılan ve ameliyat olan annesi Tenzile Erdoğan bu sabah vefat etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan 30 Eylül'de karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle Medipol Hastanesi'ne kaldırılmış, yapılan klinik radyolojik ve laboratuvar tetkikler sonucunda Erdoğan'a akut kolesistit tanısı konmuştu. Bunun üzerine Tenzile Erdoğan'a Prof. Dr. Hasan Taşçı başkanlığındaki ekip tarafından kolesistektomi (safra kesesinin alınması) ameliyatı yapıldı.

Ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda devam eden Tenzile Erdoğan bugün sabah 09.15'de yaşamını yitirdi. Hastanede bulunduğu süre içerisinde annesini sık sık ziyaret eden ve durumu hakkında bilgi alan Başbakan Erdoğan da acı haberi alır almaz hastaneye gitti. Erdoğan'ın yarınki Bursa programını da iptal ettiği bildirildi.

83 yaşında hayatını kaybeden Tenzile Erdoğan'ın cenazesi, yarın öğlen Fatih Camii'nden kaldırılacak.

TENZİLE ERDOĞAN'IN

"ANNEM İYİ AMA DUA EDİN" DEMİŞTİ

Başbakan Erdoğan, Güney Afrika ziyaretine çıkmadan önce safra kesesi ameliyatı olan annesini ziyaret etmiş, "Annem iyi ama dua edin. Daha iyi. Daha iyi olmasa yola çıkmazdım. Birkaç güne hastaneden çıkacak. Dua edin"demişti.

30 EYLÜL'DE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, 30 Eylül'de saat 18.00 civarında karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan klinik radyolojik ve laboratuvar tetkikler sonucunda Tenzile Erdoğan'a akut kolesistit tanısı konulmuş, gerekli ameliyat hazırlıklarını takiben, 1 Ekim saat 11.00'de hastane hekimlerinden Prof. Dr. Hasan Taşçı başkanlığındaki ekip tarafından kolesistektomi (safra kesesinin alınması) operasyonu gerçekleştirilmişti.

DÜN AKŞAM HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ameliyatla safra kesesi alınan annesi Tenzile Erdoğan'ı dün akşam hastanede ziyaret etmişti.

Erdoğan'ın ziyareti yaklaşık 1.5 saat sürmüş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da Başbakan Erdoğan'ın ziyareti sırasında hastaneye gitmişti.

TAZİYE VE CENAZE NAMAZI İÇİN HALK UÇAKLARA AKIN ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'a taziyelerde bulunmak ve İstanbul'da yapılacak olan cenaze namazına katılmak için çeşitli illerde yaşayanlar, İstanbul'a gelebilmek için şimdiden havayolu şirketlerine yöneldi.

İstanbul dışından taziye ve cenaze namazı için Tenzile Erdoğan'ın vefat haberinden sonra başta THY olmak üzere diğer havayolu şirketlerinin uçak seferlerine vatandaşlar rezervasyon yaptırmaya başladılar.

Tenzile Erdoğan'ın cenaze namazına katılmak için uçaklarla çok sayıda kişinin İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Yine İstanbul'a tarifeli sefer sayısı yetersiz olan illerden de cenaze törenine katılmak için partililerin uçak kiralama yoluna gideceği öğrenildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, yarın Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

TAZİYE İÇİN ÇOK SAYIDA KİŞİ HASTANEDE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiği hastaneye taziye ziyareti için çok sayıda kişi geliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İTÜ rektörü Prof.Dr. Muhammed Şahin, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve iş adamı Ali Ağaoğlu'nun hastaneye geldiği görüldü.

TAZİYELERİ BAŞBAKAN VE KARDEŞLERİ KABUL EDİYOR

Annesi Tenzile Erdoğan'ı kaybeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki evlerinde kardeşleri Vesile Erdoğan ve Mustafa Erdoğan ile birlikte taziyeleri kabul ediyor.

KULAKSIZ MEZARLIĞINDA HUMMALI BİR ÇALIŞMA VAR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın (83) vefat haberinin ardından, Başbakan'ın babası Hacı Ahmet Erdoğan'ın kabrinin de bulunduğu Beyoğlu Kulaksız Mezarlığı'nda hummalı bir temizlik çalışması başlatıldı. Hacı Ahmet Erdoğan'ın kabrinin hemen yanında boş bir kabir bulunması ve Tenzile Erdoğan'ın naaşının burada toprağa verilebilecek olması ihtimali nedeniyle temizlik görevlileri sabah saatlerinde Kulaksız Mezarlığı'na geldi. İşçiler, mezarlık içinde ve çevresinde titiz bir çalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title