Haberler

Erdoğan'ın Açıklamaları Doların Ateşini Yükseltti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkez Bankasının faiz kararını eleştirmesinin ardından dolar tırmandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, TESKOMB heyeti kabulünde konuştu. Merkez Bankası'nın faiz indirim kararını değerlendirdi. Kararı ve indirim oranını beğenmeyen Erdoğan Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'yı eleştiri yağmuruna tuttu.

####

ERDOĞAN KONUŞTU, DOLAR FIRLADI

Güne 2.4630 liradan başlayan dolar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası'na yönelik sert eleştirilerinin ardından yükselişe geçti.

AÇIKLAMADAN ÖNCE SAKİNDİ

Açıklamadan önce dolar serbest piyasada 2.4660 liradan işlem görüyordu. Önce 2.47 lira seviyesini test eden dolar/TL, kısa süreli bir dalgalanmanın ardından yeniden yükseldi ve 2.4920'ye kadar ulaştı. (Kaynak:Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Merkez Bankası Erdem Başçı Ak Saray Politika Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (92)

ahmet ali:

bile bile doları çıkarıyor. bizim millette bu adamı saf temiz sanıyor

39
5
yanıtYanıtla
ayakkabıcı:

birileri ayakkabı kutusunu dolduruyor sanırım

yanıt11
yanıt0
çeto başkan:

allahtan kork be 3 kez oy verdim sana doları olan zaten zengin oluyor ya bide bizi düşün borcumuz anamızı ağlattı cinnet geçirecez sonra neden cinayet işleniyor borcumuzu ödeyemiyoruz intahar mı edelim ALLAHTAN KORKMAZLAR yazıklar olsun size güvendim 3 KEZ OY VERDİM bu adam iyidir bu adam bizi kurtarır dedim elimi vijdanıma koydum verdim HARAM OLSUN

20
8
yanıtYanıtla
aferin:

hepinize aferin. .

yanıt1
yanıt1
yalancılar:

pravökötör seni senin oy un ya chp ye yada hdpy gider

yanıt1
yanıt2
zahire bakmak lazım:

zaten dolar tırmansın diye televizyonlarda konuşuyor. Ekonominin düzelmesini istese bence makamına cağırıp konuşur. Biraz türübünlere oynuyor gibi geliyor. veya çok doları olan tanıdıkları var bence:)

19
9
yanıtYanıtla
abdullah tastan:

işte bu yuzden akp deriz . . chp neden faize ses cıkarmıyor ki. veya mhp. faiz onlara oy verenleri etkilemiyor mu ki sesleri cıkmıyor. ondan sonra halk dan oy istiyorlar. birseyleri dogru yapmak için illaha basta olmaya gerek yok. sizde dogru işlerde sesini cıkarın ki akp nin yanlıslarında halk sizin dogrunuzu görsün ve oy versin

3
18
yanıtYanıtla
emre:

lanet olsun artık şu adama

19
2
yanıtYanıtla
BIKTIK ARTIK:

Ey devletin başında ve cumhurun başındaki başkan yeter artık bıktık: ya iktisatçı olun ya devlet yönetin gerçekten bıktık artık ben 3 dönem ve refah part oy attım şimdi gerçekten ve inanarak tepki olarak oyumu selahattin demirtaş tarafına ben bıktım diğer taraf ne halde onu bilmiyorum gerçekten bıktım

7
12
yanıtYanıtla
01 PLAKA:

BEN HERZAMAN DİYORUM. . . . KUDUZ KÖPEK GİBİ HERKESE SALDIRIYOR. . . REMEN AĞZINDAN SALYA AKIYOR. . . YA Bİ SUS DA ORTAM YUMUŞASIN YA. . . NE ADİ HERFİMİŞİN. . . GÖZÜNÜ TOPRAK DOYURSUN SENİN

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title