Haberler

Erdoğan, İki Kişi İçin Şikayetinden Vazgeçecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışma ofisine 'böcek' tabir edilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili davada Seyit Saydam ve Hurşit Gölbaşı hakkındaki şikayetinden vazgeçecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine 'böcek' tabir edilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili 13 kişi hakkında açılan davanın altıncı duruşması bugün yapılacak.

Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek duruşmada, sanıklar Seyit Saydam ve Hurşit Gölbaşı hakkındaki şikayetlerden vazgeçilmesi bekleniyor.

ÖDEME BELGESİ SUNULMUŞTU

Davanın 5'inci celsesinde Romanya'da yakalanan eski emniyet mensupları Sedat Zavar ve İlker Usta'nın savunmaları alınmış, suç tarihinde Başbakanlık Özel Kalem Müdürü olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, tanık sıfatıyla ifade vermişti. Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, dinleme cihazı bedeli olarak Zavar'ın hesabından ödeme yapıldığına ilişkin belge göstermişti.

ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Özkaya, duruşmanın ardından gazetecilere, "Sayın Cumhurbaşkanı, 'Suç işlemediğine kanaat getirdiyseniz, Seyit Saydam ve Hurşit Gölbaşı hakkındaki şikayetlerden vazgeçebilirsiniz' dedi. Bunu, sonraki celsede belirteceğiz." açıklamasında bulunmuştu. Özkaya, bugünkü celsede Saydam ve Gölbaşı hakkındaki şikayetlerden vazgeçeceklerini bildirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hurşit Gölbaşı Seyit Saydam Ali Özkaya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

zakir:

hani haindi bunlar? hani kaçmışlardı?

32
2
yanıtYanıtla
GgmobilWeb@haberler.com:

dumenler dumenler akp liler tayip ne yapmaya calisiyo biri bana anlatsin once ergenekon bize darbe yapacak dedi sonra ozur dileriz hata olmus dedi hizbullahin adamlarini serbest biraktirip ertesi gun yakalama emri cikardi gerci hepsi yurt disina kacti simdide beni dinlediler vatan haini dedi sikayetini geri aliyor enterasan

31
3
yanıtYanıtla
AAAmobilWeb@haberler.com:

ERDOĞAN, DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİNSİN....

13
7
yanıtYanıtla
dengemobilWeb@haberler.com:

Yalanının ortaya çıkmasından korkuyor.. Korkma titre..

13
3
yanıtYanıtla
AAAmobilWeb@haberler.com:

BİAT EDİN, İFTİRA ATIN, RanTiyEci REYİZ SİZİ DE AFFETSİN...

15
1
yanıtYanıtla
PARDUSmobilWeb@haberler.com:

Hani bunlar Iranlı ajanlardıSonra yok yok AKP li bir kadının aşk kıskançlığı yüzünden koydurduğu böcek dendi..Sonra paralele bağladılar.Şimdi de böyle bir şey olmadı canım diyorlar.Yıllardır “bana böcek koydular“ diye maduru oynadıktan sonradavayı kapatıyor..

15
0
yanıtYanıtla
PARDUSmobilWeb@haberler.com:

Hakkında “hırsız“ diyen Kılıçtaroğlunu dava eden Recep Tayyip Erdoğan ,KILIÇTAROĞLUUNUN Avukatlarının “kasetler,tapeler incelensin“talebi üzerine davasını geri çekti...NEDEN KORKUYORSUNUZSİZE HIRSIZ DİYENİ NEDEN APAR TOPAR AFFEDİYORSUNUZ,

14
0
yanıtYanıtla
cimilli:

eeeeeeee belgen yoksa adamları niye dava ettiniz. tabi size belge soracak hakim mi bıraktınız. belge mukdedirin iki dudağı arasında. eyvah ki eyvah.

11
3
yanıtYanıtla
AAAmobilWeb@haberler.com:

NİYE DAVADAN VAZGEÇTİN, BÜYÜK KOZMU OYNADILAR....

12
1
yanıtYanıtla
olmaz yaa:

serok tayyip salli ala muhammed ne demek biri bana açıklayabilir mi ?

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title