Haberler

Erdoğan: Hangi Dilden Anlıyorlarsa O Dilden Konuşmacağız

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede en ufak bir zaafa veya rehavete yer olmayacağını belirterek, "Hangi dilden anlıyorlarsa o dilden kendilerine konuşmak suretiyle yola devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

MEMLEKETİNDE SON GÜNÜNÜ GEÇİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılışlara ve toplantılara katılmak için Perşembe gecesi geldiği memleketi Rize'nin Güneysu ilçesindeki son gününde akşam saatlerine kadar Merkez Mahallesi'ndeki villasından çıkmadı.

DEDESİ VE AĞABEYİNİN MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

Saat 18.00 sıralarında evinden çıkarak Dumankaya köyüne geçen Erdoğan, burada dedesi Tayyip Erdoğan ve ağabeyi Hasan Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

UĞURLAMAYA GELEN HEMŞEHRİLERİNE KONUŞMA YAPTI

Daha sonra Güneysu ilçe merkezine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini uğurlamak için gelen hemşehrilerine, cumhurbaşkanlığına ait otobüsün içinden kısa bir konuşma yaptı.

"HANGİ DİLDEN ANLIYORLARSA O DİLDEN KONUŞACAĞIZ"

Son günlerde yaşanan terör olaylarına değinen Erdoğan, şunları söyledi:

"İnşallah bu işin üstesinden er veya geç geleceğiz. En ufak bir zaafa yer olmayacak. Rehavete yer olmayacak. Hangi dilden anlıyorlarsa o dilden kendilerine konuşmak suretiyle yola devam edeceğiz. Dün de Çaykara'da şehit komiserimizin cenaze merasiminde söylediğim gibi; bu bir hak ve batıl mücadelesidir. Hak er veya geç galip gelecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın."

HEMŞEHRİLERİYLE VEDALAŞTIKTAN SONRA HAVALİMANI'NA GİTTİ

Erdoğan konuşmasının ardından hemşehrileriyle vedalaşarak karayoluyla Trabzon Havalimanı'na hareket etti.

RECEP, TAYYİP, ERDOĞAN KARDEŞLER İLGİ ODAĞI OLDU

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uğurlamak için Güneysu ilçe merkezine gelen Yılmaz ailesi vatandaşların ve gazetecilerin ilgi odağı oldu.

Baba İzzet ve anne Emine Yılmaz ile çocukları 12 yaşındaki Recep, 16 yaşındaki Tayyip ve 18 yaşındaki Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uğurlamak için akşamın erken saatlerinden itibaren Güneysu ilçe merkezinde beklediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Erdoğan Güneysu Politika Güncel Haberler

title