Haberler

Erdoğan: "Gelecekleri Varsa Görecekleri de Var"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bütün meselemiz Türkiye'yi şimdi muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bütün meselemiz Türkiye'yi şimdi muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon havalimanında kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "Biz inlerine gireceğiz dedik mi? dedik. Şimdi kaçıp gidiyorlar mı? gidiyorlar. Nereye giderseniz gidin, biz kovalayacağız, siz gideceksiniz ama artık Türkiye size haram olacak. Haram." diye konuştu.

"Biz bu yolda evelallah gayretle yürüyoruz" ifadesini kullanan Erdoğan, "Bütün meselemiz Türkiye'yi şimdi muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır. " dedi.

Erdoğan, terörle mücedele konusuna da değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Güneydoğu'da terörle mücadelemiz devam ediyor mu ' Doğu'da devam ediyor mu' Şimdi bu alçaklar, bu adiler Karadeniz'e sızmaya çalışıyor. Maçka'nın uşakları sokmayın onları buraya, Giresun'un, Ordu'nun uşakları sokmayın onları buralara. Bunları öyle av yapın ki buralar girilecek yer değil anlasınlar. Ben buna inanıyorum ve şimdi bu mücadele öyle yoğun devam ediyor ki bizim için PKK neyse FETÖ daha beter. DEAŞ daha beter ama biz hepsiyle de bu mücadeleyi aynen devam ettireceğiz. Ama gelecekleri varsa görecekeleri de var."

"Ne dedik 80 milyon tek millet" ifadesini kullanan Erdoğan, "İki tek bayrak, bu bayraktan başka bayrak yok. Rengi şehidimizin kanı. Hilal bağımsızlığımızın ifadesi. Yıldız şehidimizin ta kendisi. Üç tek vatan. 780 bin kilometrekare. Bu vatanda parçalanma, bölme asla olamaz. Ona fırsat vermeyiz. Onun için de bütün mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz." şeklinde konuştu.

"İç güvenlikte önemli adımlar atıyoruz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ithafen de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

'Karadeniz'in uşağı Süleyman. Şimdi inşallah Süleyman kardeşimle beraber iç güvenlikte önemli adımlar atıyoruz, atmaya devam edeceğiz. Gerek silahlı kuvvetlerimiz, jandarmamız, polisimiz, korucularımız hep beraber inşallah bunların kökünü kazıyıncaya kadar, bu mücadele PKK ile de devam edecek, FETÖ neyse PKK o, DEAŞ o, mücadele birçok alanda devam ediyor, devam edecek."

Erdoğan, "Durmayacağız" diyerek, "780 bin kilometrekarede tek devlet, çıkartmışlar paralel devlet, ula nerden çıktı. Böyle birşey yok. Devlet içinde devlet yok. Tek Devlet Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Bitti. Neymiş, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bunun adı ne Rabia.Rabiamız bu bizim. Rabia tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Böyle yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan erdoğan bütün Karadeniz PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title