Haberler

Erdoğan Bu Defa Kendine Kızdı: Bu Konuda Başarısız Oldum!

Güncelleme:

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlığı dönemi ile ilgili bir başarısızlık itirafında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) Wyndham Hotel'de gerçekleştirilen Genel Kurulu'nda Cemaat'e yönelik operasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın bir de itirafı vardı. Cumhurbaşkanı, Başbakanlığı döneminde faizle mücadele başarısız olduğunu vurguladı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Katar Emiri ile görüştük ve her alanda Türkiye ile her türlü girişime açık olduğunu açıkladı. Putin'in Türkiye ziyaretinde güney akımını bitirip Türk akımını başlattıklarını kendisi açıkladı. İnşaat sektörünü hafife alacak kimseye tahammülümüz yoktur. Kredi noktasında gözlüklerinizi lütfen dikkatli seçin.

Yüksek faizlere dikkat edin lütfen. Girişimcilerimizi artırmak zorundayız. En fazla parayı finans sektörü kazanıyor. Çok fazla da yorulmadan kazanıyorlar. Kalkıp el ele vermeye mecburuz. Yatırımcının önünü açmaya mecburuz. Bu etle tırnak gibi… Bugün Amerika bir puan uyguluyorsa, bize ne oluyor? Tek kelime ile bu zulümdür

"BAŞARISIZ OLDUĞUM KONULARDAN BİRİ DE BUDUR"

Siz Başbakan olduğunuzda neden bunu yapmadınız derseniz... Başarısız olduğum konulardan biri de budur. Çözüm süreci kararlılıklar ilerliyor. Paralel yapının güç kaybetmesiyle çatışma senaryoları yazan çevreler de hayal kırıklığına uğradılar. Son derece tehlikeli açıklamalar yaparak ortalığı karıştırmaya çalışanların da oyunları tutmayacak. Çözüm sürecini nihayete erdireceğiz, heyecanımız hiç yitirmeyeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cemaat Ekonomi Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (94)

A.K.P Sonuna kadarMobil-ANDROID:

lan sefersiz kopekler daha ne istiyosunuz Alkahtan belanizimi istiyosunuz chp ve mhp zihniyetcileri

26
41
yanıtYanıtla
ertugrul gazi:

akpkk lı yandaş konuşmalarınızda bile edep kalmamış. . . bi gün siz ve sizin gibiler vatana ihanetten idam edileceksiniz kulagına küpe ola. . . . .

yanıt6
yanıt3
mehmet balta Mobil-ANDROID:

ak-sarayında oturan o zat hatasını kabüleniyorsa o koluğu fazla işkal etmeyip derhal o koltuğu terk etmesi gerekir.

29
35
yanıtYanıtla
Gulen adam Mobil-IOS:

Sen hep basarsiz oldun dahada olacan yalancinin mumu yatsiya kadar yanar senin buyuktu fazla yandi galiba

35
16
yanıtYanıtla
demir:

allah aşkına bu hükümeti beğenmeyenler. yerine kimin gelmesini isterdi ve neden?

28
21
yanıtYanıtla
rıza:

hırsız olmayanları isterdi, çünkü hırsızlık iyi bir şey deği . . . herhelde

yanıt2
yanıt0
ADALET:

VATANA VE DEVLETE ENBÜYÜK İHANETİ SEN YAPIYORSUN GEÇİMİŞ İKÖTÜLÜYEREK DEVLETİ KAİTL GİBİ GÖSTERİYORSUN MİLLETE ENBÜYÜK HAİNLİĞİN MİRAMIRIN TERÖRİS KARTL PKK İLE BARIŞ ARIYORSUN TAVİZLER VE ÖZGÜRLÜKLER VERİYORSUN TÜRK MİLEİTNİ HİÇE SAYARAK ŞEHİTLERİ HİÇE SAYARAK İHANEİTİN TÜRK MİLETİ BİLİYOR HAİNSİN

30
19
yanıtYanıtla
cenap:

insanlar gördüklerine değilde inanmak istediklerine inanmayı ne kadar da çok seviyor. Türkiye nin durumu ortada insanlar zor geçiniyor , çünkü ekonomi kötü olduğu için herşeye zam geliyor

29
20
yanıtYanıtla
Beyhan bakici Mobil-IOS:

Adam gibi adam recep tayip erdogan

12
32
yanıtYanıtla
nalbant:

sende öyle

yanıt2
yanıt1
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title