Haberler

Erdoğan, Endonezya'da Resmi Törenle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Endonezya’da resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Endonezya'da resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin'de temaslarını tamamlayarak Jakarta'ya geldi. Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılandı. İstiklal Marşı'nın okunması ve Endonezya Milli Marşının dinlenmesinin ardından Erdoğan, askeri kıtayı selamladı. Top atışının da gerçekleştirildiği törende, Erdoğan'a Endonezyalı yetkililer, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo'ya ise Türk yetkililer tanıtıldı. Törenin ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçen Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, saray hatıra defterini de imzaladı. Daha sonra Erdoğan ve Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo baş başa görüşmeye geçti.

Erdoğan, temasları kapsamında mevkidaşı ile gerçekleştireceği görüşmenin ardından da ortak basın toplantısı düzenleyecek. Endonezya Temsilciler Meclis Başkanı Setya Novanto'yu da ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı, Endonezya cumhurbaşkanı tarafından onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak. - JAKARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Joko Widodo Jakarta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title