Haberler

"Emre'ye Haksızlık Ediliyor" Fikrine Erdoğan'dan Destek

Güncelleme:

Süper Lig kaptanlarının, Emre Belözoğlu'na "Büyük haksızlık ediliyor" fikrine destek veren Erdoğan, "Bunu düzeltmek zorundayız" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pazar günü Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde gerçekleşen zirvede Anadolu takımları adına konuşan kaptanların Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu için yaptığı açıklamalar gündemde öne çıkan diyalog oldu. İstanbul ve Anadolu'da çıkılan birçok maçta karşılaşma öncesi ve sonraları dahil olmak üzere tepkilere ve küfürlü tezahüratlara maruz kalan Emre kendi içindekileri söyleyemeden takım kaptanları derdine yetişti. Kaptanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Sayın Cumhurbaşkanım, Emre Belözoğlu'na çok haksızlık ediyorlar" diyerek sözlerine başladılar.

'DÜZELTMEMİZ GEREK'

Milliyet'in haberine göre; İlhan Parlak (Kayseri Erciyes), Gökhan Ünal (Balıkesir) ve Servet Çetin (Mersin İY), "Türkiye'de özellikle de statlarımızda başta Emre'ye olmak üzere nefret tohumları atılıyor. Emre aslında saha dışında çok sevilen bir insandır ancak saha içinde birçok kişiye antipatik geliyor. Bunun baş sebepleri arasında TV, gazete ve tribünlerde oluşan algı var. Bizler ve buradaki birçok kaptan Emre'yi yakından tanırız. Yapılan muameleyi kesinlikle hak etmiyor. Şimdilik bu yapılanlar Emre'ye olabilir ancak yarın bize de yapılır. Bugün Emre, yarın biz."

ERDOĞAN: BUNU DÜZELTMEK ZORUNDAYIZ

Bu sözlerin ardından notlarını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Evet toplumdaki algı bizim de en çok dikkatimizi çeken konu. Toplum algısı önemlidir. Üzerinde çalışacağız ve bunu düzeltmek zorundayız" değerlendirmesinde bulunduğu ifade edildi.

EMRE: BENİM YAŞADIKLARIMI GÜZEL ANLATTILAR

Emre'nin de bu uzun konuşmaların ardından "Benim yaşadıklarımı güzel anlattılar ve durumu özetlediler Cumhurbaşkanım" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Emre Belözoğlu Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

YzMobil-IOS:

O kendisi yaptı herşeyi adam olsaydı karektersiz

11
3
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

emreye haksızlık falan yapıldığı yok da, ha emre ha tayyip!. . yumartanın iki yarısı!. .

7
6
yanıtYanıtla
raybanmobilWeb@haberler.com:

Koca cumhurbaskaninin ugrasacagi seyler degil bunlar.

11
1
yanıtYanıtla
ÇİRKEFLER:

İKİ ÇİRKEF ANCAK BİRBİRİNİ HAKLI BULURDU ZATEN

7
2
yanıtYanıtla
hakan arslanMobil-ANDROID:

Emre aslında MELEK hakemler adam olsalar emre gibi insanlar maçların birinde bile 90 dakika oynayamaz ama maalesef türkiyede bunlara prim veriliyor Emre bey İspanya daki maçlarını izlesinlerde bir görsünler adam orda Kedi burada ....

7
1
yanıtYanıtla
ecdadim:

AKP SILDIM , , , , , , , , , , , , , , , , TEK KELIMEYLE, , , , , , , , , , , LANETLIYORUM , , , , , , , , , , , , OY YOK KIMSEYEDE VERMECEM, , , , , , , , , , NERDE KISILIKSIZ VARSA AKP TOPLADI, , , , , , iSiNDE GÜCÜNDE ISLAMIYITI YASAYAN GERCEK MÜSLÜMANLARI DISLADI, , , , , , , , , NE AKP NEDE BASKASINA OY YOK. . . . . . . . . .

4
4
yanıtYanıtla
temel:

EMREYE HAKSIZLIK EDILIYORMUS, , , , , , , , , , DEMIRÖREN TEBRIK EDILIYORMUS, , , , , , , , , , , , , , , TROBZONA NE EDILIYOR DA, , , , , , , , BIZE HEMSERIM CEKME BIDA SANA HAMSIDE YOK OYDA YOK, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6
1
yanıtYanıtla
garaMobil-ANDROID:

bi bu eksikti onada el attınya bravo . sırf bu yüzden oyum M H P ye.

6
1
yanıtYanıtla
geronimo:

emrenin bugüne kadar yapmış olduklarını neden kimse görmüyor acaba? hakeme diğer futbolculara, gazetecilere, taraftara ettiği küfürler , tehditler, , , , emreye olan tepkiler durup dururken oluşmadı kendi eliyle bu duruma getirdi. . tayyipin de ondan farkı yok . . . .

5
2
yanıtYanıtla
meydan:

Hayret birsey, eyyyy CB Agriya tek kelime yok ama futbola karisirsin ve hatta futboluda karistirisin. Git Kacak sarayina insanlari rahat birak, sorunlarini cözsünler yahu!

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title