Haberler

Erdoğan Devreye Girdi, Türkiye'nin Yemen Planı Netleşti

Güncelleme:

Yemen'de bir ateşkes sağlanıp tarafların ikna edilmesi ve insani yardım sağlanması için Türkiye'nin hazırladığı 5 ayaklı plan netleşti.

Türkiye, Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri ile İran'ın içinde yer alacağı "Yemen Planı"nı büyük oranda netleştirdi. 5 ayaklı plana göre, ülkede ateşkes sağlanması için tarafların ikna edilmesi, hava operasyonlarının durdurulması, insani yardım, Yemen'deki tarafların bir masaya oturtulması ve gerekirse uluslararası konferans yapılması unsurlarının yer aldığı vurgulanıyor.

ERDOĞAN DEVREDE

Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tahran temasları sırasında verdiği, "Yemen sorununun beraber çözelim" mesajının altyapısı da bu planla oluşturuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma gecesi, Yemen konusuyla ilgili Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad al Sani ile telefon görüşmesi yapmıştı. (Kaynak: Akşam)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan Türkiye Yemen Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (76)

Zaza Mobil-IOS:

Akp'nın Sn Demirtaş'ı hedef göstermesinin nedeni Hdp'nın barajı aşıp Akp'nın Pdişahlık-Diktatör saltanatına giden yolu kapatacağını bilmesindendir. Bu ülkede diktatörlüğe karşı olanlar, kardeşlik isteyenler, ülkenin bir çiçek Bahçesine dönüşmesini isteyenler Hdp'ye oy versin.

12
39
yanıtYanıtla
Izmirli 35/5Mobil-IOS:

Tunus, Libya ,Mısır ,afkanistan , Irak, Suriye, Filistin bunlara da el atmıştı. Simdi sıra yemende. Bir dus be milletlerin Halkların yakasından

42
4
yanıtYanıtla
Ahlak ve izan yoksunuMobil-IOS:

Utanın ulan bugüne kadar varmıydı bu ülkede böyle lider. Siz millet değil bu ülkemin illetisiniz

17
21
yanıtYanıtla
karadeniz:

zaza zaza hangi cicek bahcesine

yanıt13
yanıt7
ARTIK YETERRRRRRR BIRAKIN ÜLKEMİ ATMAYI:

Allahım bu adama fırsat verme göz göre göre ihtirasasları uğruna güzel vatanımın heder ediyor rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmm fırsat vermeeeeeeeeeeeeeee haramzadelere vatan ı bölücülere peşkeş çekenlere aminnnnnnnnnnn

22
10
yanıtYanıtla
63mobilWeb@haberler.com:

sen once ulkendeki atesi sondur sonra elin isinne karis senin ulkende de kan oluk lluk akiyor

23
3
yanıtYanıtla
misafir:

suriyedeki durumu neden sona erdirmiyor dünya lideri ise

yanıt5
yanıt0
Erdeniz:

Din ve siyaset içiçe olduktan sonra orta doğuda 5 asırda geçse bişey deyişmeyecektir, vede öyle görünüyor, batılılar bunu çok iyi biliyor. .

23
2
yanıtYanıtla
ABIZER:

hehheheh erdogan nereye el atiysa oralar kan golu oldu suriye kuzeyirak guneydou ortada edoganin bir cabasi var 400 baskanlik ulke ve dunya umurunda degil bunu boyle biin ak koyunlar

18
6
yanıtYanıtla
KaaNMobil-IOS:

rte girdiyse orda oluk oluk müslüman kani akacaktir bu böyle biline. suriyedeki akan kanin hesabi türkiye aittir cok aci ama bu bir gercek.

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title