Haberler

Erdoğan'dan Uzun İnce Bir Yoldayım Türküsü

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Uluslararası Klarnet Festivalinin düzenlediği Aşık Veysel Anısına Ustaya Saygı etkinliğine katıldı.

Gecenin sonunda sürpriz yaparak sahneye çıkan Erdoğan, sanatçılarla birlikte Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü söyledi.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Ustaya Saygı etkinliğinde; Yavuz Bingöl, Fettah Can, Gökhan Tepe, Yonca Lodi, Linet, Zara gibi sanatçılar da Aşık Veysel'in şarkılarını söyleyerek destek verdi.

Burada sahneye davet edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programı dolayısıyla geciktiği için helallik isteyerek sözlerine başladı. Erdoğan, “Gece, gündüz millete, vatanımıza hizmet yolunda, hakikaten yürüdük, yürümeye de devam ediyoruz. Bitmedi, daha yürüyeceğiz. Tabii Aşık Veysel gönül gözüyle dünyayı görüyordu. Hele hele şu ifadesi çok çok anlamlı; 'İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece.' Evet dünya dediğiniz nedir ki? İki kapılı bir han. Bir kapıdan giriyoruz, öbür kapıdan gidiyoruz. 'Hayır ben gitmeyeceğim' diyen, diyebilecek olan var mı? Nerede o cesurlar, çıksın ortaya. Yok. İster cumhurbaşkanı ol gideceksin, ister trilyarder ol gideceksin. Bir kapıdan girdik, öbür kapıdan gideceğiz. Önemli olan, baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş meğer, bunu bırakabilmek. Temenni ederim ki o hoş sadaları bırakalım. Kendisini rahmetle yad ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gecenin sonunda ise sürpriz yaparak sahneye çıktı. Erdoğan, sahnede sanatçılarla birlikte Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü seslendirdi. Erdoğan'ın türkü performansı salondakilerden büyük alkış aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın ardından katılımcıları tek tek selamlayarak salondan ayrıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yavuz Bingöl Fettah Can Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title