Haberler

Erdoğan'dan Eski TÜSİAD Başkanı Dinçer'e: Sen Kimsin

Güncelleme:

Erdoğan, eski TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer'in "Muhatabımız Erdoğan değil Davutoğlu'dur" sözlerine sert tepki gösterdi: Sen kimsin? Bu fakiri, milleti muhatap görmüş.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜMSİAD'ın İstanbul'daki 6. Genel Kurulu'nda eski TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer'i sert sözlerle eleştirdi. Dinçer'in "Muhatabımız Erdoğan değil Davutoğlu'dur" sözlerini hatırlatan Erdoğan "Neymiş, muhatapları Cumhurbaşkanı değilmiş? Sen kimsin? Bu fakiri, milleti muhatap görmüş, sen görmesen ne yazar" dedi. Erdoğan'ın bu sözleri genel kurulda dakikalarca ayakta alkışlandı.

ERDOĞAN: SEN KİMSİN?

TÜMSİAD'ın İstanbul'daki 6. Genel Kurulu'nda eski TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer'in bu sözlerine değinen Erdoğan "Darbeleri bile görmezden geldiler. Bunların huyudur. Yerli olanı, milli olanı görürler, gayri milli olanı görmezden gelirler. Kendi çarkları dönüyorsa Türkiye batmış umurunda olmaz. Kendi çarklarını döndürmek için Türkiye'yi bataklığa sürüklemekten hiç ama hiç çekinmezler. Paralel yapı konusunda şaşırtmadılar. Muhatapları cumhurbaşkanı değilmiş. Sen kimsin ya, sen kimsin. Bu fakiri milleti muhatap görmüş. Sen beni muhatap görsen ne yazaaar, görmesen ne yazaaar.. Bunun için TÜMSİAD gibi, MÜSİAD gibi, ASKON gibi dernek ve vakıflar önemlidir. Bazı uluslararası gazete dernekleri güya bizi hesabına çekiyor." dedi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Erdoğan'ın bu sözleri salondakiler tarafından ayakta alkışlanırken "Dik dur eğilme" sloganları atıldı.

DİNÇER NE DEMİŞTİ

Yedi ay önce Muharrem Yılmaz'ın istifası üzerine TÜSİAD Başkanlığı koltuğuna oturan Haluk Dinçer, "Bizim muhatabımız Sayın Cumhurbaşkanı değildir. Herhangi bir eleştiride, bir politika önerisinde ya da bir raporda muhatabımız Sayın Cumhurbaşkanı değildir, hükümettir" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Türkiye Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (406)

DOLUNAY:

ÖYLE BEDAVADAN FAKİRLİK OLMAZ. BİZ BİR GARİP VATANDAŞIZ. ASGARİ ÜCRET YETMİYOR. MAHALLEDE PİŞİRİLEN YEMEKLERİN KOKUSU, EVLERE SİPARİŞ EDİLEN LAHMACUN KEBAP KOKULARI ÇOCUKLARIN KARNINI ACIKTIRIYOR. AMA YİNE MAKARNAYA DEVAM. SİZ YAŞANTINIZI NASIL DAHA GÜZELLEŞTİRİRİZ DİYE DÜŞÜNÜRKEN BİZ AY SONUNU ZOR GETİRİYORUZ. SİZ DİN İMAN ÜZERİNDEN SİYASET YAPARKEN BİZ ACABA FAKİRLİKTEN CENAZEMİZ ORTADA KALIRMI, KEFENLENİRMİYİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ. SİZ MAKARA KUKARA DİYE AYETLERLEN DALGA GEÇERKEN BİZ ÇOCUKLARIMIZ BU GECE TOK YATSIN DİYE DUA EDİYORUZ. SİZ NE KADAR PAHALI BİR MAKAM ARABASI ALABİLRİM DYE DÜŞÜNÜRKEN BİZ BELEDİYE OTOBÜSÜNDE YER BULABİLİRMİYİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ. BİZ SADECE BEDENEN YAŞAYAN CANLILARIZ RUHUMUZU TESLİM ETMİŞİZ. TEK ÜMİDMİZ AHİRET SİZ İSE DAHA NE KADAR ÇALARIM DİYE DÜŞÜNÜYORSUNUZ. FAKİR OLMAK SİZİN KİYSE BİZİM Kİ DE GARİBANIN AHİRET YURDUNDAKİ ZENGİNLİĞİ.

101
131
yanıtYanıtla
DOLUNAY:

FAKİR OLAN BİZİZ. MİLLETİMİZ. DUBLE YOLLARLA KARNIMIZI DOYURAMIYORUZ. HASTANE KUYRUKLARI BİTTİ DİYE MAAŞIMIZA ZAM DA YAPILMIYOR. AKPARTİYE OY VERENLER TÜP VE HASTANE KUYRUKLARININ BİTTİĞİNİ DUBLE YOLLARIN YAPILDIĞINI SÖYLEYEREK OY VERİYORLARMIŞ. AMA DUBLE YOLLAR ARABASI OLANLAR İÇİN. BİZ HALK OLARAK FAKİRİZ.

55
41
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

hey TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VATANDAŞLARI eğer bizde 15 haziran akşamı bunları göndermezsek yazıklar olsun bize hani tarafsızlık siz cumhurmusunuz mahalle kabadayısımısınız eee az kaldı

29
45
yanıtYanıtla
punto:

cahil milleti ikna etmenin eniyi yolu fakir edebıyatı ve din dir

58
14
yanıtYanıtla
turker otugenm@m.m:

Ulkenin 51i bu edebiyati ve sn. Cumhurbaskanini begeniyor birader. Eger sen bu millete cahil deyip begenmiyorsan ceker gidersin.

yanıt2
yanıt8
punto:

sanamı soracam lan türker

yanıt2
yanıt2
metemobilWeb@haberler.com:

Sana oy yok

43
27
yanıtYanıtla
na-mete:

oyunda . . . . da başkasına ver zaten senin gibilerin oyu hayırsız olur

yanıt0
yanıt4
AdamMobil-IOS:

Yolun yolumuzdur...

28
40
yanıtYanıtla
cenk:

Bu Fakire Allahrizasi icin yardim edelimde durumu iyi olan c. baskanimiz olsun

40
18
yanıtYanıtla
Tüm 406 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title