Haberler

Erdoğan'dan New York Times'a: Edepsizlik, Alçaklık, Adilik

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TESK'in 19. Genel Kurulu'nda New York Times'in haberine çok kızdı. Erdoğan, "Bu en hafif tabiriyle edepsizlik, alçaklık ve adiliktir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Esnaf ve Sanaatkarlar Odası (TESK) Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan burada yaptığı açıklamada New York Times'ın Ankara Hacı Bayram Camii'nden IŞİD'e katılanlar olduğu haberiyle ilgili olarak, "Dün bir gazete Hacı Bayram Camii'den çıkışımızın fotoğrafını kullanıp bizi teröre destek vermekle suçluyor. Bu en hafif tabiriyle edepsizliktir, alçaklıktır, adiliktir" dedi.

KÖŞK'TEN SONRA İLK KEZ KÜRSÜDE

Köşk’e çıktığı 28 Ağustos tarihinden bu yana, ilk kez kürsüden konuşan Erdoğan’ın ana gündem maddesi, bölgedeki terör faaliyetleri üzerinden Türkiye’ye yönelik yapılan eleştiriler ve haberlerdi.

NEW YORK TİMES'A KIZDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, içeride ve dışarıda Türkiye'ye ile terörü yan yana getirme çabaları olduğunu belirterek, uluslararası bir gazetede yer verilen bir haber üzerinden sert konuştu. New York Times dün IŞİD'e katılımlarla ilgili yaptığı bir haberde Erdoğan ve Davutoğlu'nun yer aldığı bir fotoğraf kullanmıştı.

"EDEPSİZLİK, ALÇAKLIK, ADİLİK"

İçeride ve dışarıda belli medya kuruluşlarının sistamatik şekilde Türkiye ile terörü aynı yere koyma çabasında olduğunu söyleyen Erdoğan, uluslararası bir gazetede yer verilen habere değindi ve şunları söyledi:

“ABD’de, batı da içeride bazı medya, el birliğiyle bir saldırı başlattı. Dünkü gazetede, benim ve Başbakan’ın namazdan çıkarken çekilen fotoğrafımıza yer verildi. Sonra bir terör örgütünün o camiden terörist devşirdiğini yazıp, bağ kurma çabası sergilendi. Bu en hafif tabiriyle edepsizlik, alçaklık ve adiliktir. Yok Türkiye petrol alıyor, yok Türkiye'de tedavi görüyorlarmış. Böyle bir şey asla mümkün değil.”

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (73)

demokrat:

Bağımsız basın tahsilsiz koyun gibi yalanları yutmuyor.

84
5
yanıtYanıtla
akkoyunlu:

Eyy New york Times sen kimsin, dünya lideri Cumhur reisimizin politikalarını eleştiriyorsun, yüreğin yetiyorsa gel burada seçimlere gir, boyunun ölçüsünü alırsın.

23
26
yanıtYanıtla
vanlı:

yahu sende varya erdoğan amerikaya gitsin orda seçime girsin

yanıt0
yanıt0
ABD:

İşide tırlar dolusu silah gönderdiğiniz yalan mı ? Senin gücün ancak Türk medyasına yeter. . Dünya senin ne olduğunu anladı . . onları susturamazsın. .

26
21
yanıtYanıtla
Tc:

Belki o tırlar dolusu silahları sen göndermiş olmayasın ABD

yanıt0
yanıt0
demokrat:

Şerefine tarafsızlığa yemin etmemişmiydi bu?

30
13
yanıtYanıtla
anteplim@m.m:

Yine soyluyorum senin gorevin bitinde savas suclari mahkemesinde yargilanacak siniz

28
12
yanıtYanıtla
oyun bozan:

antepli senin soyun mutlaka ingilizdir, terbiyesizlik etmesen acaba?

yanıt0
yanıt0
antep27:

sen buradaki koyunlara yutturursunda gölgeni nefesini bile takip eden elin adamı yutmaz bunları. . dur bak daha neler olacak

23
16
yanıtYanıtla
??:

neler olacak???

yanıt0
yanıt0
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title